Tonecontrol.nl ervaringen en beoordelingen

De beste geluid ervaringen ervaar je met professionele equipment. Bij Tonecontrol kun je professionele studio equipment en DJ equipment kopen tegen de beste prijs. Zo produceer je altijd het beste geluid. Weten of Tonecontrol de website voor jou is waar jij je equipment moet kopen? Zie de beoordelingen hier.

Mijn ervaring plaatsen

Over Tonecontrol

ToneControl.nl is de online webshop van de fysieke DJ winkel in Haarlem. De ToneControl Online Shop biedt al sinds 2003 een groot assortiment aan van diverse hoogstaande merken zoals Pioneer, KRK, Numark, Abletone en Native Instruments. ToneControl biedt ook studio-apparatuur en andere pro audio gear aan van bijvoorbeeld Focusrit. Het bedrijf is geautoriseerd dealer van onder andere Pioneer DJ, Native Instruments en Akai.

Producten uit de Online Shop zijn meestal voorradig en daardoor snel leverbaar. Voor persoonlijk en deskundig advies kan men terecht bij de fysieke winkel van ToneControle. Het bedrijf bestaat in het totaal uit zes medewerkers die allemaal ervaring hebben in de DJ-scene. ToneControl garandeert dat je zowel in de webshop als in de fysieke winkel de laagste prijs van Nederland betaalt.

Naast deskundig advies en lage prijzen houdt ToneControl zich ook bezig met mens en milieu. De medewerkers willen verantwoord ondernemen en plezier hebben in het werk zonder dat het onnodige gevolgen met zich meebrengt voor mens en milieu.

Ervaring van DJ RUUD, toegevoegd op 25 februari 2015

Dj set gekocht, zit een goede handleiding bij, op youtube staan een hoop filmpjes die me aardig op weg helpen, ga vanmiddag een partij platen opkopen

Ervaring van Ronald, toegevoegd op 6 februari 2015

Pioneer CDJ-2000 Nexus voor een goede prijs gekocht, netjes verpakt

» Tonecontrol Review

Mijn ervaring plaatsen