Tonerwinkel.nl ervaringen en beoordelingen

Kies gemakkelijk het merk en model printer wat je hebt op de website van tonerwinkel.nl en je kunt in een paar klikken de juiste toners voor jouw printer kopen. Geen slechte ervaringen meer met veel te dure toners, dus! Je kunt reviews en beoordelingen over tonerwinkel.nl op onze website lezen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Tonerwinkel

Je zoekt een goedkope en gemakkelijke oplossing voor die dure inktpatronen? Zoek niet verder. Bij tonerwinkel.nl ben je aan het juiste adres. Printen hoeft helemaal niet duur te zijn. Tonerwinkel.nl biedt een ruim assortiment van inktpatronen en toners voor alle gangbare merken printers en laserprinters en voor ieders budget. Met 13 jaar ervaring bieden we een ‘no nonsense garantie’, met al de volgende dag levering aan huis indien voor 16 uur besteld.
Bestellen is heel eenvoudig. Je selecteert jouw merk en model van printer en je krijgt meteen alle inktpatronen of toners te zien die geschikt zijn. Betalen doe je indien gewenst pas achteraf. Printen doe je meteen. Daar staan we garant voor. Want als er toch iets misgaat dan zorgen we altijd voor een oplossing en bij een defect product nemen we alle verzendkosten op ons. Dat is onze ‘no nonsense garantie’ waarbij we ons niet verschuilen achter de producent. Daarom dat we enkel honderd procent tevreden klanten hebben.

Ervaring van Basisschool Klinker, toegevoegd op 13 februari 2015

Epson cartridges voor onze school waren na het weekend binnen.

» Tonerwinkel Review

Mijn ervaring plaatsen