Tooltopper.nl ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Tooltopper en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Tooltopper

Tooltopper.nl is een online winkel die ijzerwaren, gereedschap en allerlei tools aanbiedt. Deze online shop bestaat sinds 2008. Zij bieden ongeveer 20.000 artikelen aan in deze online shop. Deze artikelen zijn in verschillende rubrieken ingedeeld op de homepagina.
Tooltopper heeft een certificaat uitgereikt door shops keurmerk. Dit betekent dat deze winkel betrouwbaar en veilig is om artikelen te bestellen. Op de homepagina vindt men een aantal klantenbeoordelingen terug van tevreden klanten. Alsook de review van deze site op beslist.nl.
Bestellen
Men kan zelf een leverdag kiezen voor de bestelling indien men dit wenst. De verzendingskosten bedragen 2,95 €. Voor andere landen bedraagt deze verzendingskosten 3,95 €. Als de bestelling verzonden is , ontvangt men altijd een trackingcode om na te gaan wanneer deze zal geleverd worden. Men kan betalen via veilige betalingsmogelijkheden zoals onder andere Paypal en Visa. Men heeft ook steeds de mogelijkheid om de artikelen binnen de 14 dagen terug te sturen.

» Tooltopper Review

Mijn ervaring plaatsen

Tooltopper.nl ervaringen en reviews

Bekijk alle reviews