Topbloemen.nl ervaringen en beoordelingen

De mooiste bloemen kun je uitzoeken en kopen in het assortiment aan boeketten bij topbloemen.nl. Je kunt ze zelfs internationaal verzenden! Voor iedere gelegenheid is er wel een mooi boeket. We hebben een paar reviews over deze webwinkel verzameld, mocht je geïnteresseerd zijn in andermans ervaringen en beoordelingen.

Mijn ervaring plaatsen

Over topbloemen.nl

Een bloemetje naar je vader of moeder, oma of opa, vriend of vriendin, of wie je ook maar kan bedenken, hiervoor moet je bij topbloemen.nl zijn. Mijn moeder was afgelopen week jarig en ik wilde een leuk bloemetje geven, alleen ik had geen tijd om even naar de bloemist te gaan voor een leuk boeketje. Toen ging ik online zoeken of er een leuke bloemist was en toen kwam ik uit bij topbloemen.nl. Je kan heel veel verschillende bossen bloemen bestellen, en ook kan dit bij verschillende gelegenheden doen. Bij bijvoorbeeld een verjaardag, maar ook als bedankje of met Valentijn. Ik koos voor een mooie bos rozen, en hierbij kon ik zelfs al een vaas doen, dat ze het bosje zo thuis kon neerzetten. Ik had het zo besteld en het bosje was zo verstuurd. Het kon binnen 1 dag bij mijn moeder zijn, maar ik kon ook zelf een datum uitkiezen. Toen mijn moeder hem had ontvangen, belde ze me gelijk op om me te bedanken voor het mooie bosje bloemen.

Dus als je geen tijd hebt om langs te gaan bij de bloemist, is topbloemen.nl een perfecte optie voor een mooi bloemetje.

Meissie blij.... ik blij.......

Ervaring van Breuring, toegevoegd op 2 december 2017

Prima site, prima te bestellen. Niet de goedkoopste máááár kwaliteit rozen exceptioneel!! Staan na ruim 2 weken nog fier overeind. Meissie blij.... ik blij...... Samen dus blij!!

Valentijnsboeket

Ervaring van Annet, toegevoegd op 27 februari 2016

Op zondag 14 februari werd mijn valentijnsboeket bezorgd. Het is vandaag 27 februari...bijna twee weken later en het boeket ziet er nog steeds fris uit. Het was een boeket met rode rozen. Alle rozen bloeien nog prachtig. Echt TOP!! De naam TOP bloemen doet zijn naam eer aan!

topbloemen is top

Ervaring van sylvia, toegevoegd op 5 juni 2015

Netjes bezorgd, een mooie frisse bos zonnebloemen zoals besteld !!

Ervaring van S, toegevoegd op 15 maart 2015

Helemaal super dat je zo laat nog bloemen kunt bestellen bij jullie

» topbloemen.nl Review

Mijn ervaring plaatsen