Topdoek.nl ervaringen en beoordelingen

Je beste foto op canvas? Je kunt het doen bij topdoek.nl. Bij deze website kun je je mooiste ervaringen laten afdrukken op groot formaat canvas. Leuk voor in de woonkamer of als cadeautje. Weten hoe topdoek.nl en haar canvassen scoren? Bekijk dan de beoordelingen eens.

Mijn ervaring plaatsen

Over Topdoek

Bij topdoek.nl kun je foto‬ôs op canvas af laten drukken. Topdoek is hierin de goedkoopste in heel Europa, je hebt namelijk al een canvas vanaf zes euro. Als je toch een goedkopere aanbieder van foto op doek vindt, geeft Topdoek 10% korting op hun prijzen. Het aanbod is zeer uitgebreid. Je kunt kiezen uit een vierkant of rechthoekig doek. Het kleinste formaat doek is 20 bij 20 centimeter en het grootste formaat 140 bij 300 centimeter. Op de site is een prijslijst te vinden van de standaard formaten, maar je kunt ook afwijkende formaten gebruiken, zolang die maar niet kleiner zijn dan 20 bij 20 centimeter en niet groter dan 140 bij 300 centimeter. Naast een normale foto op doek is het ook mogelijk een collage, panorama of drieluik te laten maken. Ook voor de foto zelf zijn er vele mogelijkheden. Zo kun je ervoor kiezen de foto in zwart wit of sepia af te laten drukken, eventueel met een kleuraccent. Ook kunnen rode ogen verwijderd worden. Voor andere effecten kun je contact opnemen met Topdoek.

Ervaring van E vv, toegevoegd op 26 december 2014

De eerste keer was de verzending misgegaan, maar topdoek heeft het goed gemaakt door een nieuwe op te sturen en een kleine financiële vergoeding.

» Topdoek Review

Mijn ervaring plaatsen