TopParfumerie ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Topparfumerie en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over TopParfumerie

Topparfumerie.nl biedt een groot assortiment aan. Maar liefst meer dan 6.500 originele parfums en daarnaast zijn ook moeilijk verkrijgbare merken hier te vinden. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Glasgow, Schotland. De Nederlandse vestiging bevindt zich in Bleiswijk. Naast dames parfum en parfum voor heren, kan je ook gaan voor miniaturen.

Bij bestellen wordt er een persoonlijk account aangemaakt, zodat de volgende bestellingen eenvoudiger uit te voeren zijn. De webshop is uitgebreid getest door Trusted Shops en het bekende Trusted Shop goedkeuringszegel is daarna aan het bedrijf toegekend.

De levertijden zijn aangegeven bij de producten en er wordt standaard €4,95 aan verzendkosten berekend voor leveringen in Nederland, België en Duitsland. Bestel je meer dan €100,00 dan heb je geen verzendkosten. Ophalen kan in Emmen. Dit geef je aan bij de bestelling en uiteraard heb je dan geen verzendkosten. Ophalen kan alleen op afspraak. Het bedrijf neemt hiervoor contact met je op, zodra de bestelling klaar is.

Ervaring van Marlies, toegevoegd op 25 september 2016

Mijn vaste winkeltje als mijn parfum op is, alle grote en bekende merken hebben ze en niet duur.

Ervaring van E, toegevoegd op 15 januari 2016

Al 2 keer besteld, snel in huis originele parfums met leuke prijzen.

Ervaring van E, toegevoegd op 1 augustus 2015

ze hadden per ongeluk de mannen versie gestuurd, daarover gemaild, kreeg de vrouwen versie toegestuurd en mocht de andere houden, super dit!!!!!!!

» TopParfumerie review

Mijn ervaring plaatsen