Totalcarestore.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Totalcarestore.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Totalcarestore.nl

Op totalcarestore.nl vind je een brede selectie aan hulpmiddelen, waaronder scootmobielen, rollators en rolstoelen. Met snelle levering (voor 17:00 besteld is morgen al in huis) en gratis verzending voor bestellingen vanaf 50 Euro, is het een uitstekende plek om te shoppen naar, bijvoorbeeld, wandbeugels, douchestoelen en scootmobielen.

Ook voor aanbiedingen en koopjes zit je hier goed: Het komt regelmatig voor dat producten met tientallen procenten korting aangeboden worden.

De hulpmiddelen zijn ingedeeld in praktische categorieën: mobiliteit, badkamer & toilet, slapen & zitten en woningaanpassingen.

Naast de webshop is er een showroom van ruim 700m2 in Dronten en een service team van bekwame monteurs dat, zo nodig, thuis helpt met het installeren of opzetten van je bestelling. De showroom loop je doordeweeks gewoon binnen en bezoek je in het weekend op afspraak.

De klantenservice reageert binnen een dag op email, maar is ook telefonisch zeer goed bereikbaar. Op werkdagen kan je TotalCareStore zelfs tot 19:00 uur bellen.

Ervaring van Moniek, toegevoegd op 7 juni 2015

Nieuwe rollator voor onze moeder gekocht bij deze winkel, we zijn zeer tevreden over de kwaliteit en dat voor deze prijs.

» Totalcarestore.nl review

Mijn ervaring plaatsen