Touracti.com ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Touracti en lees of deze website veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Touracti.com

Ga je binnenkort op citytrip naar bijvoorbeeld Londen, Parijs of New York? Dan kun je bij touracti.com terecht om vooraf je entreetickets voor een tocht over de Seine of een bustour door de Bronx te reserveren.

Bespaar op tijd door online tickets te kopen

Touracti.com biedt je de mogelijkheid om diverse entreetickets te kopen. Zo kun je vooraf je bezoek plannen en ben je ter plaatse geen tijd kwijt met het wachten aan de kassa. Per bestemming worden de activiteiten overzichtelijk weergegeven. Bij het aanklikken van een van de mogelijkheden krijg je meer informatie. Je leest alles over de vertrektijden, hoe lang je ticket geldig is na de aankoopdatum en een uitvoerige omschrijving van de activiteit. Tickets kunnen direct online gekocht worden. Je selecteert een datum en het aantal personen waarna je in het betalingsoverzicht terecht komt. Betalen kan veilig met Ideal of een creditcard. Na het afronden van je bestelling ontvang je een paar minuten later de voucher in je mailbox.

Breeze Boattrips naar klein Curacao

Ervaring van Hans en Els Gressie, toegevoegd op 17 februari 2017

wij zijn op 13 februari 2017 naar klein Curacao gevaren met de Breeze. Ontzettend leuke ervaring, lekker zwemmen met de vissen en schilpadden, en/ of lekker zonnen . Op het eiland zelf zijn wat wrakken te zien en een oude vuurtoren die op het ogenblik opknapt wordt. Het eten was goed alleen had wat meer gekund, maar het drinken en de aandacht die je krijgt van de bemanning is prima, Ja het was een hele leuke dag, de dames aan board hebben zelfs gedanst met de bemanning op de deining van de Caribische zee. Bedankt Breeze..........

Ervaring van Thom, toegevoegd op 15 november 2015

Tickets gekocht om te zwemmen met dolfijnen, mijn dochter en ik vonden het fantastisch.

» Touracti.com review

Mijn ervaring plaatsen