Touwlamp.nl ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Touwlamp.nl en lees of deze webshop betrouwbaar en veilig is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Touwlamp.nl

Voor handgemaakte, design touwlampen kan men terecht op de site touwlamp.nl.Een touwlamp is een lamp gemaakt met touw of omwikkelt met touw. Door touw te gebruiken krijgen deze lampen een vintage look. Alle touwlampen zijn ambachtelijk gemaakt . Deze lampen kan men gebruiken in een stoere kamer zoals de eetkamer of de slaapkamer. Dit hangt er een beetje vanaf welk type lamp men kiest. De touwlampen passen wel in elk interieur en zijn met alles combineerbaar. Men kan verschillende lengtes kiezen in deze touwlamp namelijk 1, 2 of 3 meter. Men kan zelf een eigen lengte doorgeven. Men kan ook het touw kiezen namelijk hennep, jute, kokos of manilla.
Onderaan de pagina vindt men een aantal klantenbeoordelingen terug van klanten die een touwlamp hebben aangekocht. Tevens vindt men een aantal voorbeelden hoe men een touwlamp kan gebruiken of knopen.
Men kan de touwlamp gemakkelijk bestellen via de site door het gewenste aan te duiden en in het winkelwagentje te plaatsen. De betaling gebeurt met Paypal, iDEAL, bancontact of achteraf betalen.

Ervaring van Eefje, toegevoegd op 20 juli 2015

Super lamp, gezien bij een vriend en vandaag ook eentje besteld.

» Touwlamp.nl Review

Mijn ervaring plaatsen