Toysrus.nl ervaringen en beoordelingen

Toys ‘R Us is al jaren een bekende naam. Deze speelgoedketen komt origineel uit Amerika, maar verkoopt al een tijdlang ook speelgoed in Nederland. De leukste speel ervaringen hebben je kleintjes met dit speelgoed. Beoordelingen voor deze internationale speelgoed winkel keten bekijk je op onze website.

Mijn ervaring plaatsen

Over toysrus.nl

Toys"R"us is een webwinkel waar je speelgoed kan kopen. Simpel. Zoals zovele andere hoor ik je denken. Fout! Je vindt er een ruimer assortiment aan speelgoed dan dat je ooit gezien hebt en dat van de hoogste kwaliteit en aan de beste prijzen.

Toys"R"Us is een internationaal bedrijf met meer dan 2000 medewerkers over heel Europa. Door hun jarenlange ervaring hebben zij alle goede punten van een webwinkel verzameld met als resultaat een efficiënte, handige en heel gebruiksvriendelijke webshop.

Het is een plezier om er te winkelen. Maak het jezelf gemakkelijk en selecteer op leeftijd, categorie of merk en vind zo het speelgoed dat het best bij je kind past. Of maak gebruik van de superhandige speelgoedwijzer om het geschikte cadeautje te vinden. Toch te moeilijk om te kiezen? Dan kan je nog steeds een cadeaubon bestellen.

Kies voor Toys"R"us online: makkelijk, snel, veilig én de juiste keuze!

Ervaring van zzzz, toegevoegd op 19 maart 2015

De bestelling kwam te laat voor de verjaardag,

» toysrus.nl Review

Mijn ervaring plaatsen