Trampoline-winkel.nl ervaringen en beoordelingen

De leukste speel ervaringen kun je beleven op een trampoline. Je kunt verschillende merken en maten trampolines vinden in de webwinkel van trampoline-winkel.nl. Je vindt er ook accessoires zoals veiligheidsnetten. Meer weten over deze trampoline webwinkel en zien hoe deze winkel het doet op het internet? Beoordelingen zijn te zien op onze site.

Mijn ervaring plaatsen

Over Trampoline-winkel.nl

Voor het aanschaffen van trampolines en ander buitenspeelgoed kun je naar de website trampoline-winkel.nl gaan. Je kunt hier dus een aanbod vinden van trampolines, maar ook van spullen die te maken hebben met dit kinderspeeltoestel, zoals netten, hoezen en andere accessoires. Naast trampolines is er dus ander kinderspeelgoed te vinden. Hierbij moet je denken aan speeltoestellen, zwembaden, schommels, loopauto's, knuffels en driewielers. Ook kun je bij trampoline-winkel.nl terecht voor allerlei hobby/knutselartikelen. Als je bijvoorbeeld wilt zoeken naar een trampoline, dan klik je links in het startscherm op trampolines. Je krijgt vervolgens het aanbod te zien van de 10 beschikbare trampo's. Als je dan op een product klikt, krijg je meer informatie, onder andere over de afmetingen en de verwachte levertijd. Maar zoals gezegd is deze webshop dus niet bedoeld voor alleen trampolines. Het bestellen van je producten is op deze website zeer eenvoudig en als je in Nederland voor 15.00 uur bestelt, dan heb je het gewenste product de andere dag in huis.

Super service

Ervaring van Nancy, toegevoegd op 30 april 2020

Een hele prettige ervaring gehad met de klantenservice. Dus naast scherpe prijzen ook nog een top service! Een aanrader!!

Ervaring van Tim de Groot, toegevoegd op 23 juli 2014

Goede prijs kwaliteitsverhouding, kinderen hebben er veel plezier van.

» Trampoline-winkel Review

Mijn ervaring plaatsen