Transturcarrental.com ervaringen en beoordelingen

Mooie vakantie ervaringen beleven in Cuba? Ga veilig op reis en huur dan een auto op vakantie. Zo kun je overal zelf heen gaan zonder afhankelijk te zijn van openbaar vervoer en taxi‬ôs. Met Transtur huur je gemakkelijk een auto in Cuba. Beoordelingen zien over deze service? Vind ze op onze website, samen met reviews.

Mijn ervaring plaatsen

Over transturcarrental.com

Je wilt op vakantie met je familie of met een grote vrienden groep, maar je hebt 1 probleem. Jullie hebben met zijn allen maar 1 auto in bezit en hierdoor kan eigenlijk niet iedereen mee. transturcarrental.com is hiervoor de oplossing. Je kan een auto huren voor 1 dag, maar ook voor bijvoorbeeld 5 weken. Zo kan je dus net zolang op vakantie als jij wilt en hoef je je geen zorgen meer te maken of je wel met z'n allen mee kan.

Ik ben zelf op wintersport geweest en we waren met een groep van 8, we hadden maar een auto waar 6 personen in konden waardoor dus niet iedereen mee kon. We zijn gaan zoeken online en vonden toen de site transturcarrental.com en we waren gelijk enthousiast. We hebben een auto geboekt en ze leverde top kwaliteit. Hierdoor konden we met z'n allen een hele week weg zonder dat we zorgen hadden of we wel allemaal mee konden.

Dus heb jij voor een tijdje een extra auto nodig, voor bijvoorbeeld vakantie? Kijk dan op transturcarrental.com

Ervaring van Inde, toegevoegd op 3 december 2014

Jullie site als tip gekregen van een vriend, de auto's zijn inderdaad een stuk goedkoper dan bij andere autoverhuur bedrijven.

» transturcarrental.com Review

Mijn ervaring plaatsen