Trapautoshop.nl ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Trapautoshop.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Trapautoshop

Trapautoshop is onderdeel van Shoppartners. Shoppartners is gevestigd in Alkmaar en exploiteert ongeveer negentig webwinkels. In Alkmaar staat ook hun Fun & Feest Megastore, waar een deel van het assortiment te zien is. Trapautoshop richt zich op kinderspeelgoed, met de focus op trapauto's, zowel de meer klassieke trapauto's als de elektrisch aangedreven varianten. Daarnaast hebben ze hun assortiment sterk uitgebreid met andere soorten speelgoed. Het drop down menu bovenaan verdeelt het assortiment vooral in activiteit of aandachtsgebied, zoals 'buiten/sportief', 'knuffels/cartoon' en 'feestartikelen'. Het menu aan de zijkant van de pagina geeft de populaire subcategorieën aan. Een opvallende subcategorie is 'kinderfeestjes', waar per thema een heel asortiment te vinden is.

Bestellingen, geplaatst voor 15.00 uur, worden de dag daarop geleverd in Nederland. In België gebeurt dit een dag later. Betaalmogelijkheden worden uitgebreid toegelicht; de klant heeft veel keuze. Zo te zien berekent Trapautoshop altijd verzendkosten, per land verschillend. Een duidelijk overzicht staat bovenaan de beginpagina.

Ervaring van Cynthia, toegevoegd op 15 maart 2015

De webshop oogt rommelig, heb daarom eerst contact met ze opgenomen. Werd keurig te woord gestaan, daarna wagentje besteld en binnen 4 dagen was hij in huis.

» Trapautoshop Review

Mijn ervaring plaatsen