Travelactive.nl ervaringen en beoordelingen

Unieke ervaringen beleven in het buitenland doe je met travelactive.nl. Hier kun je terecht voor vrijwilligerswerk in het buitenland, maar ook werken en leren in het buitenland. Je kunt eerst beoordelingen op onze site bekijken voordat je jouw mooie reis naar het buitenland boekt bij Travel Active.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Travel active

Travel Active organiseert en begeleidt culturele uitwisselingen voor Nederlanders in het buitenland en is daarnaast via dochterondernemingen High School Holland en Au Pair Holland ook betrokken bij de huisvesting en begeleiding van au pairs en scholieren die voor uitwisseling in Nederland zijn.
Oprichter Mark Maasdam begon het bedrijf ruim vijfentwintig jaar geleden nadat hij zelf een zomer tennislessen had gegeven in Amerika en heeft vergelijkbare ondernemingen in andere landen opgericht met als bekendste de Australische Work & Travel Company waarmee Travel Active ook samenwerkt.

Aanbod

Travel Active biedt verschillende soorten culturele uitwisselingen aan die zich richten op een verkenning van het gastland in combinatie met werk en/of studie. De culturele uitwisselingen met een studiecomponent focussen zich op taalreizen en op middelbare scholieren via het High School programma.
De uitwisselingen in combinatie met werk kan zowel commercieel werk zijn als vrijwilligerswerk en kan ook in combinatie met een studiecomponent gedaan worden zoals het leren van een taal of een stage.

» Travel active Review

Mijn ervaring plaatsen