Traveldeal.nl ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Traveldeal en lees of deze reisaanbieder betrouwbaar en veilig is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Traveldeal

Snel de juiste traveldeal vinden met een meer dan interessante korting? Via traveldeal.nl vind je snel de juiste deal voor een zeer bijzondere prijs. Of het nu gaat om een paar dagen er uit zijn in Nederland, of dat je liever even over de grens gaat kijken in Belgïe of Duitsland, er is altijd een aanbieding die je laat glimlachen.

Dagdeals, extra korting voor de snelle beslisser

Wil je echt een topper van een aanbieding, kijk dan bij de dagdeal, een speciaal geselecteerde aanbieding tegen een onweerstaanbare prijs. Uiteraard is deze dagdeal tijdelijk, dus wees er snel bij om optimaal te kunnen profiteren.

Snel besteld, snel erop uit

Via een uitgekend bestelsysteem is de aanbieding van je keuze snel besteld. Doordat dagdeal.nl diverse betalingsmogelijkheden kent, variërend van Ideal tot en met Paypal, is de bestelling zo geplaatst en afgerekend. Wil je graag op de hoogte blijven van de diverse aanbiedingen, geef je dan op als geïnteresserde voor onze nieuwsbrief. Als nieuwe nieuwsbrieflezer krijg je dan gelijk 10 Euro korting op je eerste bestelling. Leuker kan je korte vakantie niet beginnen.

Zeer tevreden over Traveldeal

Ervaring van Silvia Mullenders, toegevoegd op 3 juni 2016

Boeking gedaan via Traveldeal maar het hotel viel enorm k kon die zelfde dag nog naar een ander veel beter hotel dat hun voor mij geregeld hadden! En ik kreeg ook nog eens 40,- terug gestort voor mijn drankjes die in dit hotel niet vergoed werden. Ik ben over deze manier met klachten omgaan zeer te spreken! Echt zeer klantvriendelijk!!

Ervaring van E, toegevoegd op 24 juli 2015

Heel goedkoop een hotelletje geboekt vlakbij de Veluwe.

» traveldeal Review

Mijn ervaring plaatsen