Travelworld.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Travelworld en lees of deze reisaanbieder betrouwbaar en veilig is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Travelworld

www.travelworld.nl is een van de vele websites waar je een reis op kunt boeken naar, in dit geval, een ver land. Maar wat is nu het unique selling point van deze organisatie waardoor ze al tien jaar bestaan?

Klantenservice
Dit is grotendeels te danken aan de uitstekende klantenservice welke zij bieden, zo is het mogelijk om op werkdagen tussen 9:00 en 20:00 te bellen en de zaterdag zijn ze ook nog bereikbaar van 9:00 tot 17:00. Mocht je toch buiten deze tijden om nog vragen hebben kun je natuurlijk ook schriftelijk contact opnemen.

Specialisatie
Wat opvalt is dat deze website met name gespecialiseerd is in de lange afstandsreizen, zo zijn er geen Europese opties (op Rusland na) en gaat het voornamelijk over de andere continenten.
Het feit dat er wat meer maatwerk bij komt kijken bij een vakantie naar een ver land is geen enkel probleem, zo staat er altijd een medewerker klaar die ook daadwerkelijk verstand van het land heeft.

Goede organisatie! Ook als er een calamiteit zich voordoet

Ervaring van Renske, toegevoegd op 7 mei 2019

Wij gingen afgelopen april 2019 voor het eerst via travelworld op vakantie naar Sri Lanka. Van te voren hadden we goed contact over de reis. Toen kwamen de aanslagen op 1e paasdag in Sri Lanka. 3 dagen later zouden we vertrekken. We hebben met ons contact persoon overlegd en vertrouwde op ons gevoel. Donderdag avond 25 april kwamen we daadwerkelijk aan in Colombo. Daar was de nasleep van de aanslag nog te merken. Maar eenmaal in ons hotel in negombo was de vakantiesfeer duidelijk aanwezig. Diezelfde nacht kregen we van thuisfront een belletje dat het reisadvies code oranje was geworden. We waren erg geschokt en bezorgd wat dit voor ons zou betekenen. We hebben gelijk gemaild, waarop we direct werden terug gebeld. Het contact tussen de organisatie in Nederland en het kantoor in Sri Lanka was erg goed. En alle informatie werd goed doorgespeeld met onze chauffeur. Uiteindelijk zijn we maandag 29 april met een chartervlucht naar Nederland gekomen. Deze werd geregeld via het calamiteitenfonds. En travelworld heeft voor onze plekken gezorgd. Ook ons thuisfront werd goed op de hoogte gehouden van alle verandering door ons contactpersoon. Wij zijn erg tevreden en het is heel fijn om te weten dat je in zulke situaties op je contactpersoon kan terugvallen. We hebben vele andere slechte verhalen gehoord over andere organisaties! We gaan zeker nogmaals terug naar Sri Lanka om onze reis opnieuw te maken en dit doen we zeker via travelworld!

Prachtig!!!

Ervaring van Kees & Netty, toegevoegd op 30 november 2017

We maakten een 6 weken durende reis door Australie. Gestart in Adelaide reden we via Flinders Range naar Ayers Rock met prachtige accomodatie. Vandaar gevlogen via Alice Springs naar Darwin, vandaar naar Kakadu National Park (Yellow River met krokodillen) dan naar Katherine ( wandelen in de Gorges) dan naar mooi Kunnunurra en zijn stuwmeer naar El Questro prachtige " bungalow" aan de Pentecoastriver en schitterende excursie naar Explosion Gorge met terreinauto en bootje. We bezochten ook nog Bungle Bungles, Parelstad Broome, National Park Karijini ( ongerept), Carnarvon met plantages, Coral Bay, Monkey Mai ( met dolfijnen) Denham, Dongara ( aan Indische Oceaan ) en Perth . Alles bij elkaar een onvergetelijke en goed geregelde reis! Once in a life time ervaring!!!

Slecht

Ervaring van Maro, toegevoegd op 9 september 2015

Vakantie naar Amerika willen boeken .Een offerte gekregen, daarmee ingestemd. En dan komt er een telefoontje dat er ineens � 1200 bij komt. Een klein verschil ok, maar � 1200 is geen klein verschil meer. Dus voor mij nooit geen travelworld meer, want hier kun je niet vanuit gaan!!!!

Ervaring van Dimsey, toegevoegd op 18 december 2014

Heel vriendelijk te woord gestaan door een mevrouw van travel world, we zijn aan het sparen voor onze droomreis en gaan hem waarschijnlijk bij travel world boeken.

» Travelworld Review

Mijn ervaring plaatsen