Treatwell.nl ervaringen en beoordelingen

Treatwell.nl is de perfecte website als je online salons met elkaar wil vergelijken en een afspraak wil maken bij een salon bij jouw in de buurt. Je kan dit online regelen zonder reserveringskosten en de mogelijkheid om binnen 24 uur te annuleren. Heb jij al ervaringen of misschien wel beoordelingen over de salons? Deel ze hier online of lees de ervaringen van anderen terug.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over treatwell.nl

Tegenwoordig met het internet boek je toch alles even snel online. Dat vond een team van stylisten, kappers, schoonheidsspecialisten en dergelijke ook en dus zijn ze op het idee gekomen om en boekingssite te beginnen voor Health en Hair. Men houdt zich bezig met 2 doelen: consumenten helpen bij het online zoeken van een gepaste kapper en schoonheidssalon en hun marktgebied vergroten. Ondertussen is de site zo populair onder de mensen dat ze maar liefst aangesloten zijn op 1800 salons, 50 steden en een pilot score van maar liefst 8,5 op 10.

Keuze uit een heleboel salons verdeeld in Nederland

Op de homepagina van de site kan je heel gemakkelijk een salon zoeken per stad of per postcode. Daaronder kan je de behandeling kiezen die je wilt ondergaan bijvoorbeeld ontharen, haren, massage enzovoort. Je zoekt op deze zoekwoorden en dan geeft hij een lijst van beschikbare salons. Je kunt deze boeken kosteloos en als je niet kunt gaan omdat er iets is tussengekomen, kun je nog voor 24 uur zijn verstreken afzeggen. Let op anders betaal je de boekingskosten. Je betaalt een lage prijs en je komt terug als een heel ander mens.

» treatwell.nl Review

Mijn ervaring plaatsen