Trendhopper ervaringen en beoordelingen

Alles om je huis mooi mee te decoreren vind je bij Trendhopper. Hippe houten meubels en leuke kunst voor aan de muur, noem het maar op. Ervaringen met Trendhopper kun je op onze website bekijken. Laat je overtuigen door de beoordelingen en koop bij Trendhopper de producten die jij nodig hebt voor in je huis.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Trendhopper

Trendhopper.nl staat bekend om zijn grote aanbod en gevarieerde producten. De homepage is niet heel prettig, door een heel grote foto. Je vraagt je even af of je wel op de goede website bent belandt. Bij het scrollen kom je vervolgens de mogelijkheid tegen om de folder te bekijken of de onlineshop.
Die laatste is heel interessant. Er zijn veel producten online verkrijgbaar, en ook van verschillende design zodat er voor iedereen eigenlijk wel iets leuks bij zit.

Alles is netjes onderverdeeld in verschillende categorieën wat het zoeken een stuk makkelijker maakt. Van eetkamertafels tot potten tot tv-meubels en vitrinekasten, er is van alles te krijgen.

Bestellen kan online. Na betaling worden de producten bij je thuis afgeleverd. Hoewel de levering binnen een aantal dagen zou moeten plaats vinden, blijkt uit de praktijk dat dat niet altijd gebeurd binnen de opgegeven tijd. Wat wel handig is om even te bekijken: op de website staat een overzicht hoelang het per productsoort duurt voor het geleverd wordt. Zo zit op de banken bijvoorbeeld een langere levertijd.

Trendhopper.nl is dus een overzichtelijke webwinkel met een beetje onduidelijke homepage. Kun je daar doorheen prikken, dan zit daarachter een leuke winkel met veel producten.

» Trendhopper Review

Mijn ervaring plaatsen

Trendhopper ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews