Trendoz.nl ervaringen en beoordelingen

Herenkleding, dameskleding en kinderkleding kun je allemaal vinden in de webshop van trendoz.nl. Je kunt er tevens accessoires vinden en zwemkleding. Voor iedere gelegenheid heeft trendoz.nl een geschikte outfit voor je. Meer weten? In reviews kun je beoordelingen zien en lezen wat voor ervaringen anderen hebben gehad met deze webwinkel.

Mijn ervaring plaatsen

Over Trendoz

Wie zoekt die vindt. En op trendoz.nl moet je niet lang zoeken. Je vindt er bijna alles. Kleding, gadgets, speelgoed, feestartikelen, cadeautjes, drogisterij, parfums, decoratie, noem het maar op. Zowat alles wat je in de non-food afdeling vindt van jouw supermarkt, maar dan vanuit je luie zetel thuis.
Een feestje organiseren? Op trendoz.nl vindt je alles per thema gesorteerd. Op zoek naar een hip kledingstuk? Gegarandeerd staat het op deze site. Wat verlegen om de drogisterij binnen te gaan? Bestel het gewoon discreet online. Zonder de deur uit te komen. Gemakkelijk en snel. En dat cadeautje vind je ook zonder door de regen of door de grote massa te moeten.
Alles wordt geleverd binnen Nederland en België. Zelfs de dag nadien indien voor 15 uur besteld en binnen Nederland. Krijg je een artikel waar je niet tevreden over bent, dan retourneer je het zonder probleem en krijg je de verzendkosten terugbetaald. Want bij Trendoz.nl telt alleen de tevreden klant.

Ervaring van TR, toegevoegd op 2 september 2013

Had een grote order nodig voor een thema feest, ben goed geholpen door medewerker van Trendoz, alles is op tijd verzonden en ook tegen een goede prijs.

» Trendoz Review

Mijn ervaring plaatsen