Trendy4u2.nl ervaringen en beoordelingen

Lifestyle producten voor een goede prijs die altijd gratis bezorgd worden? Bij trendy4u2.nl vind je dit soort producten. Ervaringen met deze webshop kun je lezen in reviews die klanten van trendy4u2.nl geschreven hebben. Je kunt op onze site ook beoordelingen inzien voor deze shop. Zo weet je zeker dat trendy4u2.nl een betrouwbare zaak is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Trendy4u2

Opzoek naar nieuwe spullen voor binnen of buiten het huis, dan moet je bij trendy4u2.nl zijn. Als je aan het kijken bent voor bijvoorbeeld een mooie nieuwe sfeerhaard of als je aan het kijken bent naar woondecoratie, dan moet je bij trendy4u2.nl zijn. Je krijgt van de site ook veel inspiratie als je wat nieuws wilt hebben in je huis. Ook als je nog vragen hebt aan trendy4u2.nl kan je ze opbellen of een mailtje sturen, hier reageren ze snel op en daardoor hebben ze klantenbinding.

Ikzelf was opzoek naar een partytent, omdat ik een groot feest wilde geven. Het is moeilijk om een partytent te vinden voor een voordelige prijs, dus ben ik het internet gaan doorzoeken. Ik ben terecht gekomen op trendy4u2.nl en had veel verschillende keuzes tussen partytenten. Uiteindelijk heb ik er een besteld en hier heb ik nu al 2 jaar veel plezier van.

trendy4u2.nl heeft veel verschillende producten voor binnen en buiten het huis, waardoor je dus een breed aanbod hebt op de site, het is zeker een kijkje waard.

geen contact met dit bedrijf te krijgen

Ervaring van Karin van den Bedem, toegevoegd op 9 juni 2017

Had een sfeerhaard besteld, de haard is prima. Jammer dat er geen Nederlandse beschrijving bij zit, alleen in het Duits. Levertijd tot 5 werkdagen. Als je dan wil weten wanneer ze ongeveer komen, je kan toch geen 5 dagen vrij nemen, bel je. Dan krijg je een antwoordapparaat, dat zegt dat je moet mailen. Dan mail je en krijg je hier vervolgens geen enkele reactie op.

Goede service

Ervaring van M.Boers, toegevoegd op 22 maart 2017

We hebben goede ervaringen met hen, ruim assortiment, gratis verzending en een prima klantenservice. Een aanrader

5 delig canvas schilderij luipaard

Ervaring van Petra Meeuwesen Bevaart, toegevoegd op 7 maart 2016

Een 5 delig canvas schilderij van een luipaard besteld bij Trendy5u2. Vandaag 7 maart 2016 ontvangen.Ben zeer tevreden. Goed verpakt en heel snel ontvangen. Mijn complimenten voor dit bedrijf.

goede service

Ervaring van Arnold van Die, toegevoegd op 24 december 2015

Ik bestelde via de webwinkel een rendier met slee. Kreeg de volgende dag een e-mail dat dit artikel niet meer voorradig was. Er werd mij een alternatief artikel aangeboden wat fors duurder was, maar ik kon deze krijgen voor dezelfde prijs. Goede snelle service trendy4u2! Klasse!!!

Geeft niet thuis bij niet leveren

Ervaring van Hans de Graaff, toegevoegd op 24 mei 2015

Omdat wij op Pinksterzaterdag (2015) een tuinfeest wilden geven, was ik op zoek naar een handzame campingtafel en deze op de dinsdag v�³�³r Pinksteren (dus 4 werkdagen te gaan) bij Trendy4u2 besteld (levertijd 3 werkdagen). De betaling verliep vlot maar de levering allerminst. Op vrijdagochtend gebeld maar met het nummer op de website kom je direct in een antwoordapparaat terecht dat je vraagt om een email te sturen. Dat dus maar gedaan met het verzoek om mij te bellen en uit te leggen wanneer ik mijn bestelling kon verwachten. Kennelijk wil men geen persoonlijk contact want ik kreeg een vaag mailtje terug dat ze het verzendnummer bij de leverancier gingen opvragen en toch echt verwachtten dat de bestelde tafel die vrijdag(middag) nog afgeleverd zou worden. Tot op heden (1e Pinksterdag) geen tafel gezien, geen bericht van Trendy4u2, en ook geen verzendgegevens van de tafel. Kortom: Als je vragen over het uitblijven van je bestelling hebt moet je niet bij Trendy4u2 zijn. En het telefoonnummer op de website is fake=antwoordapparaat.

Ervaring van TRET, toegevoegd op 1 juli 2014

De trampoline van jullie staat geweldig in onze nieuwe tuin, de kinderen zijn er niet van af te slaan.

Ervaring van Mevr. Famse, toegevoegd op 18 maart 2014

Aerobed was hier het goedkoopst, snelle levering goed verpakt. blij dus ermee.

» Trendy4u2 Review

Mijn ervaring plaatsen