Trendymeubels.nl ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Trendymeubels.nl en lees of deze website betrouwbaar en veilig is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Trendymeubels

De naam van deze webshop zegt het al: trendymeubels.nl staat voor mooie, trendy meubels die je interieur helemaal af maken. Stijlvolle salontafels, praktische laptoptafels, strakke tv-meubels en trendy kasten zijn allemaal te vinden bij trendymeubels.nl. Voor ieder budget, want een huis stylen met meubels hoeft niet duur te zijn. Dat is bijvoorbeeld goed te zien bij de afdeling meubeloutlet op trendymeubels.nl. Hier zijn aantrekkelijk geprijsde, stijlvolle meubels te vinden die passen in ieder interieur.

Stijlen
Op trendymeubels.nl kun je gemakkelijk zoeken op product, kleur en prijs om zo het resultaat te krijgen dat het best bij je past. Zoek je een bepaalde stijl omdat je die bijvoorbeeld al hebt in je huis, dan kun je ook prima slagen. Trendymeubels.nl heeft duizenden meubels en woonaccessoires in de meest uiteenlopende stijlen, zoals klassiek, modern, landelijk en romantisch. Voor iedere ruimte is huis vind je een passend meubel of de juiste accessoire. Zo krijg je een optimaal thuisgevoel!

Snelle levering ontbrekend onderdeel

Ervaring van Robert Kientz, toegevoegd op 28 juni 2017

Onderdeel bij wandmeubel ontbrak. Via e-mail contact opgenomen met de klantenservice. 1 werkdag later onderdeel ontvangen. Dat noem ik nog eens service.

Ervaring van Anja, toegevoegd op 12 mei 2015

Eenvoudig in elkaar te zetten, goede kwaliteit, de tafel staat heel stevig

Ervaring van D, toegevoegd op 11 maart 2015

Alles is goed gegaan, precies op de juiste levertijd kwamen ze mijn meubels brengen

» Trendymeubels Review

Mijn ervaring plaatsen