Trendywoman.nl ervaringen en beoordelingen

Tassen en accessoires voor iedere gelegenheid vind je bij trendywoman.nl. Je kunt er topmerken tegen een goede prijs kopen. Je kunt kiezen voor leren modellen, maar ook modellen gemaakt van een andere stof. We hebben een aantal reviews voor je verzameld op onze site waarin je andermans ervaringen kunt inzien en beoordelingen kunt bekijken.

Mijn ervaring plaatsen

Over Trendywoman

Verwen uzelf met luxe, bij trendywoman.nl vind u echte leren tassen. Deze online webwinkel heeft een grootst assortiment aan de meest exclusieve Italiaanse leren tassen en look a like tassen van de bekendste merken. Alle vormen, kleuren en maten zijn beschikbaar bij trendywoman.nl, handtassen, rugzakken, aktetassen, portefeuilles en nog veel meer.
Trendywoman.nl is up to date met de laatste fashiontrends en u bent verzekerd van de meest fahionable collectie leren tassen bij trendywoman.nl.
Deze webwinkel bezorgt gratis in Nederland, België en Duitsland. Ook zijn er altijd leuke acties te vinden op de site, zo heeft u altijd voor een mooi prijsje een nieuwe echt leren tas.
Wanneer u vragen heeft over de producten kunt u terecht bij de online klantenservice van trendywoman.nl zij staan u graag te woord en u geniet altijd van professioneel advies. Dus op zoek naar een nieuwe, modieuze leren tas? Trendywoman.nl, de meest uitgebreide sites voor leren tassen.

Ervaring van Vicky, toegevoegd op 4 december 2014

Mijn tas was na 3 dagen in huis. echt leer, goede prijs dus.

Ervaring van Maris, toegevoegd op 2 augustus 2014

Had een vraag over een tas en die werd snel beantwoord.zojuist mijn bestelling voltooid

» Trendywoman Review

Mijn ervaring plaatsen