Trouwartikelen.nl ervaringen en beoordelingen

Accessoires en decoraties voor je bruiloft kopen? Je kunt het doen in de webwinkel van trouwartikelen.nl. Browse het ruime assortiment en maak jouw unieke bruiloft ervaring net dat beetje mooier. Eerst weten of dit een goede, betrouwbare webwinkel is? Bekijk op onze site de beoordelingen voor trouwartikelen.nl.

Mijn ervaring plaatsen

Over Trouwartikelen.nl

Trouwartikelen.nl heeft een breed assortiment aan bruiloftaccessoires en decoratiematerialen. De website is in 2005 opgericht door Suzanne, een enthousiaste en creatieve bruidsexpert. Naast trouwartikelen vind je hier inspiratie in de vorm van een weblog, video's en speciale trouwthema’s. Trouwartikelen.nl draagt bijvoorbeeld ideeën aan voor een sprookjesthema of een bruiloft op het strand. Ga jij binnenkort trouwen of ben je uitgenodigd voor een bruiloft? Dan lees je hier de laatste trends op het gebied van trouwen en trouwaccessoires.

Het aanbod van trouwartikelen.nl

Wil jij een sprookjesbruiloft? Bestel dan een enveloppendoos koets of een kasteel als taarttopper. De sleutelhangers met een kikkerprins als bedankje voor de gasten maken jouw sprookjesstijl helemaal af. Vier je jouw bruiloft op het strand? Dan is het leuk om een gepersonaliseerd wegwijzerbord te plaatsen. Geef de gasten bijvoorbeeld een wegwerpcamera en een sleutelhanger met ‘Just Married’ slippers. Naast deze thema-accessoires zijn persoonlijke artikelen zoals bedrukte ballonnen, linten en servetten erg populair. Bij trouwartikelen.nl kun je tot slot ook terecht voor trouwkaarten, gastenboeken en ringkussens.

Ervaring van marinka donker, toegevoegd op 25 november 2014

Mooie webshop, grote bestelling geplaatst , einde van de week was het al binnen.

Ervaring van Darja, toegevoegd op 10 oktober 2014

Leuke items, snel in huis, goed verpakt, ook vragen worden snel beantwoord, top webshop dus.

» Trouwartikelen.nl Review

Mijn ervaring plaatsen