Tuinadvies.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Tuinadvies.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Tuinadvies.nl

De website tuinadvies.nl is één van de meest bekeken tuinwebsites van Nederland en België en doet zijn naam eer aan. De website geeft op zijn homepage veel informatie en advies over alles wat je maar wilt weten over tuinieren. Ben je op zoek naar informatie over planten, vijvers of dieren dan ben je hier op de juiste plek. Ook bieden ze je een tuinkalender, waar je per week tips krijgt over wat er die periode in de tuin moet gebeuren.

Daarnaast vind je op Tuinadvies.nl ook een webshop. Deze webshop heeft een breed assortiment aan kwalitatieve tuinproducten. Hier verkopen ze een groot aantal verschillende soorten planten, zaden en tuingereedschappen. Maar ook grotere aankopen als kassen, tuinhuizen en speeltoestellen kun je hier in verscheidene vormen en maten vinden.

Tuinadvies.nl is dé website voor mensen met of zonder groene vingers om rond te struinen op zoek naar informatie, adviezen en bijzondere artikelen voor in de tuin.

Zeer vriendelijk!

Ervaring van Angélique, toegevoegd op 10 juni 2021

Erg goed

Ervaring van Cathinka van der Ham, toegevoegd op 1 april 2021

Bestelling wordt snel geleverd, meestal al de volgende dag. Ik heb nu een 3 of 4 keer wat besteld en ik heb geen klachten over de artikelen of de manier van verpakken. Het assortiment is heel breed, want na stad en land afgezocht te hebben naar een bepaald artikel vond ik het hier. Wat ik leuk vind is dat er altijd een klein cadeautje bij je bestelling ziet. Een aanrader.

zeer goed snelle levering.

Ervaring van Hub Jansen, toegevoegd op 19 maart 2021

Heel goede en fijn bakje,hij doet het goed.

Goed, beter, De Beste

Ervaring van Karla Harinck, toegevoegd op 23 oktober 2020

Een goede verpakking, planten zagen er mooi uit, een goede DPT vervoerder. Ik ben zo blij met deze planten leverancier. Ik had wat kleinere en wat grotere planten uitgezocht, alle beschrijvingen goed gelezen. Tuinadvies maakt zijn woorden waar. Bedankt Tuinadvies.

snelle levering

Ervaring van Thea Strijkers, toegevoegd op 3 oktober 2020

4 keer wat besteld en 4 keer zeer tevreden. De artikelen zijn zeer goed verpakt, en 2x had ik de bestelling al de volgende dag in huis! Hun belofte: voor 17.00 uur besteld, de volgende dag in huis,maken ze ook waar. Ik ben een tevreden klant! ????

snelle levering

Ervaring van Thea Strijkers, toegevoegd op 3 oktober 2020

4 keer wat besteld en 4 keer zeer tevreden. De artikelen zijn zeer goed verpakt, en 2x had ik de bestelling al de volgende dag in huis! Hun belofte: voor 17.00 uur besteld, de volgende dag in huis,maken ze ook waar. Ik ben een tevreden klant! ????

tuinaarde

Ervaring van Cathinka van der Ham, toegevoegd op 2 september 2020

Ik kocht een big bag tuinaarde, wat een pallet met 52 zakken bleek te zijn. Snelle bezorging tot in de tuin, goede verpakking. Geen commentaar.

Bestelling onbeweeglijk bij DHL

Ervaring van R.Rijntjes, toegevoegd op 31 juli 2019

Zaterdag pakketje (verbinding waterton met afvoerpijp)bij Tuinadvies.nl besteld. Maandagochtend aangeboden aan DHL. Dinsdag en woensdag niet op DHLHomerpoint aangekomen. Volgens Tuinadvies is het pakketje onbeweeglijk bij DHL. Tuinadvies zal DHL benaderen. Ze zullen donderdag informatie sturen. Dit heb ik met PostNL nog niet meegemaakt.

Duidelijke beschrijving niet in verpakking aanwezig

Ervaring van Th. van schaik, toegevoegd op 6 augustus 2018

Mottenval gekocht ( en deze zijn niet echt goedkoop) maar moest zelf maar ondekken hoe je deze in elkaar moet zetten.. Buisje met vloeistof mag je niet openen maar vertel erbij waarom niet. Hoe kan een dicht buisje nu werken???

Bezorging. Slecht

Ervaring van Jos Wokke, toegevoegd op 23 juli 2018

Prima product jammer dat zij door DHL laten bezorgen. Ik kreeg een mail dat er tussen 8 en 18 uur bezorgd zou worden. Met andere woorden wilt u het ontvangen moet u een vrije dag opnemen. Vervolgens moet je dan nog een dag wachten.Voordat het bij hun depot afgehaald kan worden. Bellen met DHL geen zin het zit nu eenmaal in de auto en het kan er pas na twee dagen uit. In het vervolg zal ik voordat ik nog iets bij een webshop koop mij eerst late verzekeren dat de aankoop niet door DHL bezorgt wordt

Zeer goed.

Ervaring van Johan, toegevoegd op 8 september 2017

De prijs voor een grote plantenpot was lager dan ergens anders. Boven de 35 euro vervallen de verzendkosten. Bij andere winkels is dat niet zo voor die plantenpot, dus ik was veel goedkoper uit. Het contact verliep zeer goed, ze zijn heel behulpzaam. Het bestellen verliep soepel zonder problemen en de plantenpot werd snel geleverd.

bestelling incompleet

Ervaring van Manon, toegevoegd op 4 april 2017

De bestelde gieter ontbrak in het geleverde pakket. Ik heb ze gemaild, nu maar afwachten wat er gaat gebeuren.

Ervaring van Elm, toegevoegd op 12 maart 2016

Handige webshop waar ik alles kan vinden voor mijn hobby moestuinieren. Weer ontzettend zin in het nieuwe voorjaar.

Ervaring van Marije Van Dieren, toegevoegd op 6 juli 2015

Snel antwoord op mijn vragen over wortel zaadjes. ga zometeen direct bestellen.

» Tuinadvies.nl review

Mijn ervaring plaatsen