Tuincentrumkoeman.nl ervaringen en beoordelingen

Zaden, bloemen, planten en tuingereedschap is te vinden in de webwinkel tuincentrumkoeman.nl. Je hoeft niet per se een tuinier hobby te hebben om de producten van deze webwinkel te kopen. Tuingereedschap is altijd handig, namelijk. Wil je eerst weten wat voor winkel dit is? Dit doe je door beoordelingen en ervaringen van andere mensen te lezen in reviews die op onze website geplaatst zijn.

Mijn ervaring plaatsen

Over Tuincentrum koeman

TuincentrumKoeman.nl is de website van online tuincentrum Koeman en is onderdeel van Koeman flower bulbs, dat ook buiten Nederland producten als zaden en bloembollen levert.
Dit online tuincentrum biedt een enorme hoeveelheid producten aan op het gebied van tuincentrum artikelen. Denk hierbij aan zaden, bloembollen, moestuin benodigdheden maar ook plantenbakken, bestrijdingsmiddelen en verwante tuinartikelen zoals bijvoorbeeld vogelhuisjes.

TuincentrumKoeman.nl is overzichtelijk vormgegeven en geeft uitgebreide informatie over de artikelen. De keus is enorm en de objecten zijn goed beschreven met duidelijke foto’s. Alle artikelen zijn naar populariteit ingedeeld maar dat is handmatig aan te passen.

Ondanks het grote aanbod is het eenvoudig zoeken op TuincentrumKoeman.nl.
Alle acties en voordelen zijn overzichtelijk gerangschikt en het bestelsysteem werkt prima. De contactpagina is compleet en duidelijk met de mogelijkheid om een contactformulier in te vullen en op te sturen voor algemene vragen. Heb je vragen die over de tuin gaan dan is er de mogelijkheid om “Peter” in te schakelen.

Fantastisch

Ervaring van Ebbekink , toegevoegd op 26 april 2023

Snelle levering Perfect verpakt

Geen contact bij klacht

Ervaring van Daan, toegevoegd op 21 mei 2021

Ik heb voor de eerste x iets besteld. Citroen boompje marjolein en rozemarijn waren oke. 2x foto van het zielige takje van de olijf toegestuurd wat meer dan dood is maar helaas geen enkele terug reactie op mijn mail. Heel jammer!

Ervaring van Petra, toegevoegd op 26 maart 2015

Persoonlijk advies gekregen over de moestuin die we willen gaan beginnen. Aardige medewerker die verstand heeft van moestuinen en zaden.

Ervaring van E, toegevoegd op 4 mei 2014

Koop hier vaak bloembollen en zaden, netjes verpakt komen ze aan, prijzen zijn ok. Niet goedkoop niet duur.

» Tuincentrum Koeman Review

Mijn ervaring plaatsen