Tuingoedkoop.nl ervaringen en beoordelingen

Tuingoedkoop.nl is een online tuincentrum met meer dan 7000 producten om goed voor je tuin te zorgen. Je hoeft dus geen nare ervaringen meer te beleven in drukke tuincentra waar je slecht geholpen word. Voordat je winkelt bij tuingoedkoop.nl de beoordelingen inzien? Die kun je vinden op onze website.

Mijn ervaring plaatsen

Over Tuingoedkoop

Op de website tuingoedkoop.nl kun je een zeer groot aanbod vinden van diverse tuinartikelen. De webshop is namelijk de grootste aanbieder van deze artikelen, waarbij het gaat om alle belangrijke A-merken. De producten zijn handig onderverdeeld in verschillende hoeken. Op deze manier kun je makkelijk zoeken naar het artikel dat je wilt aanschaffen. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar tuinverlichting dan ga je bovenaan de startpagina naar producten. Je klikt vervolgens op tuinverlichting en krijgt uitleg over het aanbod van deze website. Zo kun je bijvoorbeeld een onderverdeling vinden tussen klassieke en moderne verlichting. Misschien heb je wel meer nodig dan alleen een lamp voor in je tuin. Als je veel producten tegelijk nodig hebt, dan kun je vrijblijvend een offerte aanvragen. Het bestellen van je aankoop is bij tuingoedkoop.nl zeer eenvoudig. Ook met de levering zit het wel goed. Mocht je liever zelf je product ophalen dan kan dat ook, namelijk in Heerhugowaard.

Goede service

Ervaring van Fannie vd Kamp, toegevoegd op 26 januari 2022

Zaad besteld. Er ontbrak nog iets. Na een belletje is er snel nageleverd. Prima werk! Goede service!

Deze mensen weten wat service betekent!

Ervaring van Raf Vanherk, toegevoegd op 12 juni 2020

Op zondag 24 mei bestelde ik een mooi waterornament "Ubbink Acqua arte set Orito", wat dinsdag 26/5 al geleverd werd. Omdat we het volgend weekend naar zee gingen, begon ik pas zaterdag 6/6 met de installatie. Alles mooi ingegraven en als laatste stap haalde ik het hoofd uit de doos, toen ik vaststelde dat het twee grote barsten vertoonde. Ik had dus beter direct na levering alles uitgepakt en gecontroleerd, in plaats van pas 11 dagen later... Diezelfde dag nog een mailtje gestuurd om e.e.a. uit te leggen en maandagmorgen direct reactie dat men zou proberen een oplossing te vinden. De volgende morgen opnieuw een mailtje dat een nieuw beeld geleverd zou worden, wat ik twee dagen later netjes geleverd kreeg. Deze sympathieke mensen dragen customer service duidelijk hoog in het vaandel. Vaak primeert winstbejag, maar niet bij Tuingoedkoop.nl. Bedankt, Wilma & co!

Top service

Ervaring van T., toegevoegd op 9 juli 2019

Goedkoop en goed

Ervaring van Nico, toegevoegd op 23 november 2017

8 buitenlampen gekocht, die aanzienlijk goedkoper waren dan de identieke lampen bij andere winkels. De levering duurde iets langer dan de beloofde 2 dagen, maar was verder prima in orde. Eén lamp was bij aankomst kapot maar werd gratis vervangen na een mailtje met een foto. Een 06-nummer staat raar voor een winkel, maar tijdens kantoor uren wordt er direct opgenomen.

Zeer betrouwbaar

Ervaring van Anja Davelaar, toegevoegd op 29 juni 2016

Op maandagavond een gashaard besteld, op woensdagochtend al geleverd. Ziet er zeer mooi uit.

Ervaring van p roest, toegevoegd op 13 april 2016

Ik wil jullie zeer hartelijk danken voor de goede en snelle service! Het probleem is opgelost en de verlichting doet het! Nogmaals bedankt.

Ervaring van E, toegevoegd op 13 maart 2015

Nieuwe filter voor onze vijver besteld bij jullie, gelukkig was hij snel in huis.

Ervaring van Willem, toegevoegd op 18 september 2014

Laagste prijs voor de graszaden die we zochten.

» Tuingoedkoop Review

Mijn ervaring plaatsen