Tuinplantenwinkel.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Tuinplantenwinkel.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Tuinplantenwinkel.nl

Bij tuinplantenwinkel.nl kun je terecht voor groen in je tuin, dat wil zeggen dat ze een ruim aanbod aan tuinplanten hebben in de categorieën vaste planten, heesters, hagen, klimplanten, fruit, bomen, eenjarig. Ze hebben daarnaast hele gunstige leveringsvoorwaarden, boven de €75 betaal je geen verzendkosten en boven de €250 ontvang je zelfs 10% korting. Daarnaast hebben ze een aangroeigarantie, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat de tuinplanten niet aanslaan in de tuin. Ook hebben ze voor een plantenwinkel een erg kort levertijd, namelijk 2-4 werkdagen en worden de planten door hun eigen bezorgdienst geleverd. Mocht je meer informatie over de tuinplanten willen dan is er de klantenservice, daarnaast hebben ze ook een weblog met veel tuintips. Mocht je liever de planten in het echt willen zien voor je ze koopt dan kun je zelfs terecht in hun fysieke winkel in Knegsel. Tuinplantenwinkel.nl is namelijk een onderdeel van Neutkens Planten- en bomencentrum.

Mooie bomen, mooie prijs

Ervaring van Jasper, toegevoegd op 20 april 2023

Afgelopen week fruitbomen besteld na eerst nog wat vragen te hebben gesteld via internet. Binnen enkele minuten antwoord gekregen. Dat gaf al een goed gevoel. Vanmorgen de kersenbomen ontvangen. Zagen er goed uit en zeker niet duur. Fijn om op deze manier bomen te kunnen bestellen en zeker geen afdankertjes te hebben gekregen. En de bomen ook nog met garantie. Zeker aanbevelingswaardig.

Super beter bestaat niet en nergens.

Ervaring van Peter, toegevoegd op 23 juli 2021

De beste Tuinplantenwinkel ter wereld. Alles maar dan ook alles correct en super. Dit zegt voor mij meer dan voldoende.

Ervaring van D, toegevoegd op 12 maart 2016

Vandaag de bestelling binnen, planten zien er heel goed en gezond uit, morgen gaat onze hovenier aan de slag om alles te planten.

Ervaring van Me, toegevoegd op 6 juli 2015

Dakplatanen gekocht, kreeg complimenten van de buurman dat ze er goed uit zagen, hij werkt zelf ook in de tuinwereld dus heeft er verstand van.

» Tuinplantenwinkel.nl review

Mijn ervaring plaatsen