Tuinposter.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Tuinposter.nl en lese of deze webshop veilig en betrouwbaar is.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Tuinposter.nl

Tuinposter.nl is een webshop die bezig is met het compleet maken van de tuin. Ze plakken tuinposters op tuinmuren. Klanten hebben veel keuze uit verschillende posters. Zo zijn er panorama-, lavendelvelden-, zonnebloemen-, koeien-, vlinders-, watervallen-, bloemen-, tuinen-, dieren-, landschappen-, herfstposters en nog veel meer. Echt voor iedereen wat. De posters worden uiteraard ook in verschillende maten aangeboden. De maten bij tuinposter.nl gaan zelfs van 10 X 4 meter.

Naast de posters zelf bieden ze ook de ophangsystemen voor de posters. Zo is er een bamboeframe, een robuust ophangsysteem, zelfklevend doek en een zwevend doek in tuinhouten lijst.

Tuinposter.nl is in 2004 door Dtp Studio Schuurman opgericht. Zij zijn de eerste in Nederland die tuinposters zijn gaan produceren. Inmiddels hebben zij lang ervaring en zijn ze specialist op de Nederlandse markt.

Na het bestellen van een poster ontvang je er 3 jaar kleurgarantie op. Tuinposter.nl maakt gebruik van niet spiegelende doeken die ook afwasbaar zijn. In de winter hoef je het doek er niet af te halen want de doeken zijn winterbestendig.

» Tuinposter.nl review

Mijn ervaring plaatsen

Tuinposter.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews