Tuinposteropmaat ervaringen en beoordelingen

Om je tuin af te maken of een eigen stijl mee te geven kun je overwegen om een tuinposter te ontwerpen of te kopen. Bij tuinposteropmaat.nl kun je beide doen. Deze doeken zijn weerbestand en kun je op groot formaat bestellen. Reviews en beoordelingen over tuinposteropmaat.nl vind je hier, waar je ook beoordelingen kunt lezen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Tuinposteropmaat

Wil je ook wat extra kleur in de tuin? Tuinposteropmaat.nl levert prachtige tuinposters op maat, met jouw eigen foto er op of een foto uit de galerij. De afbeelding wordt afgedrukt op kwaliteitsdoek, is weerbestendig en blijft jaren lang mooi. Voor het ophangen van de poster kun je kiezen uit de volgende vijf ophangsystemen: ringen in de hoek, ringen om de 30 cm, een tunnelzoom, aluminium ophang of een houten frame. De foto kan op elk gewenst formaat worden geprint. Je kunt de tuinposter schoonmaken met een vochtige doek en eventueel een sopje. Zandkorrels kunnen krassen veroorzaken, verwijder deze eerst voordat je het doek schoonmaakt. Na inzending van een foto, beoordelen de medewerkers van tuinposteropmaat.nl deze op kwaliteit. Bij een positieve beoordeling wordt de tuinposter binnen vijf werkdagen verzonden. Kun je niet zolang wachten? Bestel de poster dan met spoed, tegen een meerprijs van 20% over het totale bedrag, wordt de bestelling binnen 48 uur geleverd.

Goede service

Ervaring van Inge, toegevoegd op 15 maart 2021

Wij hadden een nieuwe tuinposter besteld na 10 jaar. Onze spinhaken waren ook versleten. Deze waren niet te bestellen met de tuinposter (het frame hadden wij al). Tuinposteropmaat heeft kosteloos gezorgd voor nieuwe haken bij onze nieuwe poster. Ik ben heel tevreden. Dat verdient een warme douche.

Eigen foto gemaakt op Bali

Ervaring van Pieter, toegevoegd op 26 maart 2020

Maandag 23 maart opdracht gegeven om van een zelf gemaakte foto een tuindoek van 2 bij 1 1/2 meter te maken. Op 25 maart ontving ik deze al in huis. Naast de zeer snelle levering overtrof het ontvangen doek mijn verwachting. De afdruk is haarscherp. Alle details zijn goed zichtbaar. Ook de kleur is precies gelijk aan de foto. Kortom het is gewoon de foto maar dan vele malen groter. Ik ben dan ook uiterst tevreden met het resultaat en heb het doek gelijk opgehangen. Omdat ik had gekozen voor ringen om de 30 cm was het strak ophangen van het doek een eenvoudig klusje.

buddha tuinposter

Ervaring van WST, toegevoegd op 23 juni 2014

Een tuinposter met een buddha gekocht voor mijn schoonmoeder. Levering was snel en resultaat mooier dan ik verwacht had.

hij hangt prachtig

Ervaring van Peter, toegevoegd op 21 april 2014

Mooie posters en het ophangen ging makkelijk. Onze schutting was grijs en kaal maar is nu helemaal opgefleurd.

» Tuinposteropmaat Review

Mijn ervaring plaatsen