Twinfield ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Twinfield boekhouding en lees wat andere mensen van dit pakket vinden.

Mijn ervaring plaatsen

Over Twinfield

Twinfield.nl is een webdienst voor online boekhouden. In Europa zijn zij dan ook marktleider op het gebied van online boekhouden.

In veel, zowel grote als kleine, organisaties verzorgt Twinfield de boekhouding. Dit doen zij naar eigen zeggen op een efficiënte, directe en veilige manier. Van verschillende partijen zoals Gartner en IDC werden zij aanbevolen en geroemd. Het online boekhouden via Twinfield werkt tegen een flexibel tarief per maand.

De sterke punten van Twinfield zijn dat ze op elke gewenste locatie zijn, veel referenties hebben, geen software gebruiken, opgezet zijn door financiële experts en dat het zowel geschikt is voor PC als Apple Mac. Nog een belangrijk punt is dat je al de gegevens in de cloud hebt. Waar je dus ook bent je kan bij de gegevens.

Twinfield.nl heeft het keurmerk zeker-online. Dit houdt in dat ze gekeurd zijn op veiligheid en betrouwbaarheid en dat ze hier aan voldeden. Twinfield biedt ook een programma aan om 30 dagen gratis te proberen.

Support is hopeloos

Ervaring van Ingrid, toegevoegd op 9 november 2020

Pakket is op zich prima, maar de klantenservice is echt een drama. Als je ze al te pakken krijgt is het maar afwachten of degene die je aan de lijn krijgt er verstand van heeft. Facturen na een half jaar nog niet in orde. Je kunt ze ook niet online inzien. Informatie vooraf bleek ook niet te kloppen. Al met al qua boekhouden dus prima, maar verder kost het beslist onnodig veel energie en hebben ze de boel slecht op orde.

Helpdesk slecht bereikbaar

Ervaring van Michel, toegevoegd op 13 december 2017

Pakket is prima, maar zodra je support nodig hebt dan heb je een probleem. Tjonge jonge wat is de helpdesk slecht bereikbaar. Minimaal een half uur per keer wachten en dan maar hopen dat uiteindelijk de verbinding niet verbroken wordt.

Ervaring van Willem, toegevoegd op 12 maart 2016

Pakket is echt een verademing tov mijn oude boekhoudpakket. ga zo door.

Ervaring van D, toegevoegd op 13 oktober 2015

Op advies van een bevriende boekhouder overgestapt naar Twinfield, Goede prijzen, goede support meer heb ik niet nodig.

» Twinfield review

Mijn ervaring plaatsen