Twyst ervaringen en beoordelingen

Lees diverse ervaringen en beoordelingen over Twyst en zie direct of deze webshop betrouwbaar is. Verder vindt je op deze pagina achtergrondinformatie, kortingscoupons en klachten over Twyst. Alle reviews zijn geschreven door klanten die ondergoed hebben besteld bij Twyst.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Twyst

Twyst.nl is een webshop die zich vooral richt op het verkopen van designer ondermode. Daarnaast verkopen ze ook nachtmode, zwemkleding en sokken.

Je kunt op deze site ondermode vinden van bekende merken als Calvin Klein, Modus Vivendi en Sloggi. Uiteraard zijn er veel meer merken te koop, maar dat is een beetje teveel om hier allemaal op te noemen! Twyst heeft ook een uitgebreide sale-pagina waar je goedkoop designer ondermode kunt aanschaffen.

De site verkoopt ondermode voor dames en heren, maar ook voor kinderen. Je kunt hier dus direct slagen voor het hele gezin! Zodra je hebt besteld heb je de kleding binnen 24 uur in huis en retouren is gratis. Dus waarom zou je iedereen nog meeslepen naar de winkels als het zó makkelijk via internet te bestellen is?!

En wil je iemand verrassen met een mooi setje ondergoed? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Twyst heeft namelijk een cadeauservice. De ondermode die jij uitzoekt wordt dan ingepakt en bij de persoon die je wilt verrassen thuis afgeleverd.

» Twyst Review

Mijn ervaring plaatsen