Tyrecompany.nl ervaringen en beoordelingen

Autobanden, motorbanden en velgen zijn de specialiteit van tyrecompany.nl. Je voert gewoon de bandenmaat in en tyrecompany geeft je een keuze uit een aantal banden. Ervaringen met de banden van tyrecompany.nl lees je samen met beoordelingen op onze site.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Tyrecompany

Tyre Company is een groothandel in banden en velgen die voornamelijk actief is op het internet via TyreCompany.nl en die als additionele service montage aanbied bij ruim 80 locaties verspreid over heel Nederland en via samenwerkingen bij 800 punten verspreid over heel Europa.
Het bedrijf achter Tyre Company runt ook andere bandensites waaronder velgenshop.nl en winterbanden.nl en andere diensten gerelateerd aan banden.

Aanbod

TyreCompany.nl heeft een ruime selectie banden van veel merken waarin gezocht kan worden door simpel de maten en andere eisen waaraan de banden moeten voldoen te selecteren in de zoekfunctie waarna alle banden van het gewenste type getoond worden.
De velgen worden op vergelijkbare wijze onderverdeeld in merk en type auto waarna een selectie van de mogelijke velgen getoond wordt.
Hoewel de website op het moment van schrijven ook een sectie voor motorbanden heeft is deze niet in gebruik en bevat enkel een tekst over het vermeende aanbod.

» Tyrecompany Review

Mijn ervaring plaatsen

Tyrecompany.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews