Uitbieden.nl ervaringen en beoordelingen

“Jij bepaald wat jij betaalt!” luid de slagzin van uitbieden.nl. Op deze website vind je goede deals waar je op kunt bieden. Win je de veiling dan win je het product. Meer te weten komen over deze website doe je door de reviews met ervaringen van anderen te lezen en de beoordelingen te bekijken op onze site.

Mijn ervaring plaatsen

Over Uitbieden

De website uitbieden.nl is een veilingwebsite die verschillende producten aanbiedt. Er worden producten aangeboden in de categorieën: Media, computer & elektronica, beauty & verzorging, sieraden & horloges en wonen, kleding & vrije tijd. Deze categorieën zijn vervolgens weer onderverdeeld in subcategorieën.

Om mee te bieden op de veilingitems moet je eerst een account aanmaken. Daarna heb je de mogelijkheid om ofwel een open bod te doen ofwel het huidige bod met 1 euro te verhogen met de +1-knop. Behalve veilingen biedt uitbieden.nl ook het koopje van de dag aan. Dit is een zeer scherpe aanbieding die slechts 24 uur beschikbaar blijft. Het koopje van de dag is in tegenstelling tot de overige producten geen veilingitem maar kan direct gekocht worden.

Als je voor 16.00 het winnende bod hebt uitgebracht of het koopje van de dag gekocht hebt dan wordt het de volgende dag thuis bezorgt. Uitbieden.nl heeft verschillende betalingsmogelijkheden waaronder ook Ideal en beschikt daarnaast over verschillende keurmerken.

Ervaring van Paul, toegevoegd op 15 oktober 2014

Heeft er iemand weleens een veiling gewonnen bij uitbieden, ben altijd een beetje sceptisch bij dit soort sites

» Uitbieden Review

Mijn ervaring plaatsen