Under Armour ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Under Armour en lees meer over dit sportmerk. Lees meer over de outlet of voetbalschoenen van Depay.

Mijn ervaring plaatsen

Over Under Armour

Under Armour is een Amerikaans sportmerk opgericht in 1996. Ze begonnen met het maken van één bepaald T-shirt dat sporters koel en droog moest houden. Inmiddels is Under Armour een allround aanbieder van sportartikelen. Je vindt in hun webwinkel de hele collectie uitgesplitst in verschillende categorieën: nieuwe collectie, heren, dames, kinderen, schoenen, accessoires en outlet.
Onder ‘heren’ staan kleding en accessoires voor bijvoorbeeld voetbal, basketbal en golf. Onder ‘dames’ vind je artikelen voor sporten zoals tennis, fitness en yoga. Er is ook een aparte categorie ‘schoenen’ met onder andere hardloopschoenen en voetbalschoenen. Memphis Depay speelt op Under Armour-schoenen!
Op de website is verder een uitleg gegeven over de verschillende soorten pasvormen die Under Armour in zijn kledinglijnen aanbiedt.
Om snel het gewenste zoekresultaat te krijgen, kun je op de website gebruik maken van een uitgebreid zoekfilter. De webwinkel is verder logisch ingericht en geeft antwoord op veel vragen met betrekking tot de Under Armour producten en de verkrijgbaarheid ervan.

Ervaring van Rick Vliegman, toegevoegd op 26 januari 2015

Heerlijke hardloopschoenen, het enige merk waarbij ik geen pijn krijg in mijn knieen.

Ervaring van Markus, toegevoegd op 21 oktober 2014

GOed merk, fijn dat je ook bij de officiele website kan kopen.

» Under Armour Review

Mijn ervaring plaatsen