Unisportstore.nl ervaringen en beoordelingen

De beste voetbal ervaringen ervaar je in de juiste kleding en laat dat nu precies zijn wat unisportstore.nl aanbied. Voetbalschoenen, keepershandschoenen en luchtige voetbalshirts vallen allemaal in het assortiment van deze webwinkel. De score van deze webwinkel zien? Beoordelingen vind je op onze site.

Mijn ervaring plaatsen

Over Unisportstore

In de webshop unisportstore.nl kun je een aanbod vinden van vooral spullen op het gebied van voetbal en hardlopen. Zo kun je bovenaan de homepage zien dat er een aanbod is van voetbalshirts en -schoenen, keepershandschoenen, baselayer, scheenbeschermers en hardloopschoenen. Je kunt op een zeer makkelijke manier zoeken naar het product dat je wenst aan te schaffen. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar voetbalschoenen dan klik je daarop bovenaan de pagina. Je krijgt vervolgens het ruime assortiment hiervan te zien. Vervolgens is het eenvoudig om te filteren, zeker als je wat voorkeuren hebt. Zo kun je bijvoorbeeld aangeven wat voor soort schoen je wilt, van welk merk je schoenen wilt aanschaffen en verder kun je kleur en maat invoeren. Op unisportstore.nl zijn er ook veel aanbiedingen te vinden. Deze kun eveneens je vinden bovenaan het startscherm. Verder kun je ook het laatste voetbalnieuws lezen. Bestellen werkt makkelijk en je hebt je bestelling snel in huis, waarbij de levering boven de 70 euro gratis is.

Prima site, goede prijzen, wat lange levertijd.

Ervaring van Faries, toegevoegd op 28 mei 2017

Zoals de titel aangeeft hebben ze een prima website en goede prijzen. Na ontvangst van mijn zaalvoetbalschoenen was ik content (heb ze nog niet werkelijk gebruikt voor voetbal). De levertijd was alleen 5 dagen (incl zaterdag, zondag niet meegerekend) terwijl er op de site 2-3 dagen wordt aangegeven. Dit is uiteraard geen ramp, alleen jammer omdat je erop zit te wachten.

SUPER...

Ervaring van Ren�©, toegevoegd op 4 december 2015

Vanaf het bestellen af verloopt alles prima, retouren via de retour sticker, altijd goede prijzen en als je ff wacht dan zijn de aanbiedingen super goed, - 50 % is geen uitzondering ! Kwaliteit Super !

Ervaring van Pieter Marsman, toegevoegd op 2 maart 2015

Goede winkel met meestal laagste prijs voor voetbalschoenen. Al 3 keer besteld nu.

Ervaring van Leeuwin, toegevoegd op 24 december 2014

Was eerst vergeten hun couponcode in te vullen, had die nog liggen van een vorige bestelling, gelukkig na een mailtje hebben ze de korting nog gegeven op mijn bestelling.

Ervaring van Solomon, toegevoegd op 21 september 2014

Snel in huis, retour sturen gaat ook eenvoudig met meegeleverde sticker.

» Unisportstore Review

Mijn ervaring plaatsen