Unlimitedhealth.nl ervaringen en beoordelingen

Superfoods, yoga producten en gezonde voedsel producten kun je vinden bij unlimitedhealth.nl. Met deze website behaal je vast en zeker die gezonde leefstijl waar je zo hard naar op zoek bent. Reviews op onze website vertellen verschillende verhalen over unlimitedhealth.nl. Lees al de ervaringen en beoordelingen hier.

Mijn ervaring plaatsen

Over Unlimitedhealth

Ben jij bewust bezig met je gezondheid en vitaliteit? Wil jij je op korte termijn sterk, gezond en energiek voelen? En kun je hier wel wat extra hulp bij gebruiken? Unlimited Health is een webshop - opgericht door Helen Beliën - boordevol producten voor een gezond en vitaal leven. Het is een van de allereerste en grootste webshops in de raw food en superfoodbranche. Aan wat voor aanbod je moet denken? Je vindt er veel gezonde voeding zoals biologische producten, raw food natuurlijk, glutenvrije voedingsproducten en noten. Maar ook voor diverse supplementen en vitaminen kun je hier terecht. Daarnaast wordt er aan de buitenkant gedacht; de webshop verkoopt namelijk veel lichaamsverzorgingsproducten zoals gezichtscrèmes, kleiproducten en mond- en tandverzorging. Ook hebben ze veel non-food-producten zoals yogamatjes en luchtverfrissers in het assortiment.

Bij een bestelling vanaf € 50 wordt je pakketje gratis verstuurd. Unlimitedhealth.nl verstuurt je order binnen drie werkdagen na ontvangst van het factuurbedrag.

Ervaring van Resa, toegevoegd op 23 januari 2015

Mijn bestelling was snel in huis, veel producten op de site dus kom hier zeker nog eens terug.

» Unlimitedhealth Review

Mijn ervaring plaatsen