Usedpc4sale ervaringen en beoordelingen

Gebruikte computers kunnen absoluut nog wel een nieuw leven tegemoet gaan. Usedpc4sale is daar een mooi voorbeeld van. De website is de expert in het bouwen van refurbished computers. Deze computers krijgen zo een tweede leven en worden verkocht voor een extra lage prijs.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Usedpc4sale

Usedpc4sale.nl is een groothandel in gebruikte computers en toebehoren. De marktontwikkeling in pc's en software gaat momenteel zo snel dat de technische levensduur van de apparatuur langer is dan de economische levensduur. Met andere woorden: veel computers worden afgedankt terwijl ze nog prima werken.
Dit bedrijf speelt handig in op die marktontwikkeling. Want laten we eerlijk zijn, wie slechts af en toe een briefje maakt op de computer heeft geen snelle processor of een harde schijf met een opslagcapaciteit van 1 Terrabyte nodig. Je koopt hier al een gebruikte laptop of pc voor dezelfde prijs als een kaartje voor een populaire musical. Naast gebruikte computers zijn er ook een aantal nieuwe types leverbaar tegen zeer voordelige prijzen. Van ieder artikel heeft men er altijd minimaal tien stuks op voorraad.
Het leveringsprogramma van usedpc4sale.nl is breed te noemen. Naast computers kun je hier immers ook beeldschermen, printers en servers kopen. Daarnaast levert men ook een groot aantal onderdelen en toebehoren zoals webcams, speakers, kabels en moederborden.

» Usedpc4sale Review

Mijn ervaring plaatsen