Uw-rollator.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Uw Rollator en lees of deze website veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Uw-rollator.nl

Wanneer het zelfstandig lopen wat moeilijker wordt en je behoefte aan stabiliteit groot is, dan is een rollator wellicht een goed hulpmiddel. Uw-rollator.nl biedt rollators te koop en te huur aan. Uw-rollator.nl heeft een ruim assortiment van merken en soorten rollators. Daarnaast kun je ook terecht voor de accessoires voor je rollator. Heb je niet veel verstand van rollators dan kun je op vijf verschillende manieren terecht voor persoonlijk advies. Je kunt bellen, mailen, twitteren, chatten en via facebook vragen stellen. Uw-rollator biedt landelijk de service aan om bij mankementen een
een gecertificeerde FietsNED monteur langs te sturen. FietsNED komt dan thuis langs met een bus die ingericht is als mobiele werkplaats. Deze is voorzien van alle moderne gereedschappen die nodig zijn om een rollator te onderhouden. Verder biedt uw-rollator.nl ook gratis bezorging en retour en krijg je 30 dagen bedenktijd. Als je tijd wilt besparen en weet waar je op zoek naar bent kun je door middel van de zoekmachine op de site op zoek naar een naar een specifiek artikelnummer, merk of type.

Goed

Ervaring van Geerts, toegevoegd op 13 december 2020

Goede informatie gekregen over aanschaf rollator en goede Service afspraken komen ze na .

Ervaring van van Duinen, toegevoegd op 4 februari 2016

Levering na 3 werkdagen , goed geregeld zo.

Ervaring van Mike, toegevoegd op 15 december 2015

Mijn vader had last minute een nieuwe rollator nodig, even gebeld en ze konden snel leveren, goed advies gekregen via de telefoon.

» Uw-rollator.nl review

Mijn ervaring plaatsen