Vacance Select ervaringen en beoordelingen

Vacanceselect.nl heeft vakantieparken en campings in 15 Europese landen. Je bent dus echt een paar klikken verwijderd van mooie vakantie ervaringen die je in 15 verschillende landen kunt beleven. Met meer dan 30 jaar ervaring heeft deze vakantie website dan ook erg goede beoordelingen. Die kun je hier trouwens vinden.

Mijn ervaring plaatsen

Over Vacance Select

Wil je een mooie vakantie op een camping in een mooie stacaravan, een groot vakantie huis of een tent, dan moet je bij vacanceselect.nl zijn. Vacanceselect heeft 15 mooie vakantiebestemmingen in heel Europa. Je kan bijvoorbeeld naar het mooie Italië, het warme Frankrijk of gewoon in het vertrouwde Nederland blijven. Ze hebben een uitgebreid aanbod voor iedereen. Je kan met je kleine kinderen, maar ook met vrienden. Er staan veel verschillende campings en zelfs glampings op de site, hierdoor is er aanbod voor de luxe kampeerders, maar ook voor de basic kampeerders. De prijzen zijn ook zeker zeer voordelig en voor een week weg betaal je het minimalen. Heb je problemen met keuze maken van het land waar je naar toe wilt, overal staat een uitgebreide uitleg over het land en verschillende tips die je moet hebben gedaan in het land.

Ben je dus opzoek naar een leuke vakantie in een gaaf land? Neem zeker een kijkje op vacanceselect.nl en waarschijnlijk zit er zeker iets voor jou tussen!

Van kastje naar de muur

Ervaring van Familie Schamper, toegevoegd op 13 augustus 2019

Wij hadden een lodgetent geboekt bij Vacanselect en kregen nr. 391 toegewezen. Hier zijn wij niet mee akkoord gegaan door o.a. de ligging (in een hoek weggestopte plek, geen uitzicht en krappe veranda), drukke weg langs de tent en een gescheurd tentdoek. Na meerdere gesprekken met vertegenwoordiger op camping van vacanselect en het kantoor in Alkmaar, hebben wij voor een nacht, op kosten van camping, in een mobile home geslapen. Daarna lodgetent 301 gekregen, was beter, maar veel gebreken voor prijs die je ervoor betaald. Maar liefst 13 punten die verbetering behoeven of defect waren zoals kapotte wc-bril, ontbreken van gordijn, een smerig gordijn, ontbreken van kapje op stopcontact en webben in de tent. Prijs kwaliteit verhouding is hier ver te zoeken. De hele afhandeling is moeizaam verlopen, wat erg jammer is. Voor ons geen vacanselect meer!

Ervaring van Laure, toegevoegd op 10 januari 2015

De site werkt prettig en boeken gaat snel. direct een bevestigingsmail binnen gekregen dat de boeking binnen is.

Ervaring van Inge Vosma, toegevoegd op 21 maart 2014

Vandaag voor de 2de keer geboekt, alle sites weer afgegaan en ze waren weer de goedkoopste.

» Vacance Select Review

Mijn ervaring plaatsen