Vacances Provence ervaringen en beoordelingen

In Zuid Frankrijk kom je heel veel luxe vakantiehuizen tegen. Toch wil je niet de mis ingaan door een vakantiehuis te boeken die helemaal niet bestaat. Vacances Provence biedt een eerlijk aanbod tegen een scherpe prijs in Zuid-Frankrijk. Dankzij de ervaringen en beoordelingen van eerdere gasten heb je precies een idee wat je kan verwachten.

Mijn ervaring plaatsen

Over Vacances Provence

De Provence blijft voor menig toeristen de ideale vakantieplek. Daar vind je ook de perecte mix van zon, bergen en de geur van frisse lavendel. Met zijn pittoreske dorpjes en een uitstekende gastronomie, vertoef je eigenlijk in het paradijs. Ook voor natuurliefhebbers zijn de wandelmogelijkheden oneindig.

De online site van vacancesprovence.nl is al jaren de bemiddelaar tussen Nederlandse en Belgische eigenaars van vakantievilla's die hun accommodatie verhuren. Elke villa is dan ook zorgvuldig door vacancesprovence geselecteerd.

Via een ingebouwde zoekfunctie navigeer je tussen de ruim 200 aangeboden luxe vakantie huizen. Elke villa heeft een eigen zwembad.
Om de beschikbaarheid te zien, kies je de gewenste periode, de ligging, het aantal bedden, de maximumprijs voor verhuur.
De villa's hebben een gedetailleerde beschrijving en meerdere foto's zodat je snel een beeld kan vormen van de inrichting.

Een boeking gebeurt online en is definitief na een bevestigingsmail en een voorschot. Drie weken voor vertrek gebeurt de volledige betaling.

Krijg je ook al de vakantiekriebels, surf dan vlug naar vacancesprovence.nl en ontdek de mooiste woningen uit Zuid-Frankrijk!

vraag

Ervaring van Hidde, toegevoegd op 22 december 2014

Ik wil mijn huis in Frankrijk komende zomer verhuren en kwam deze partij tegen. Heeft iemand ervaringen met het verhuren van een huis via Vacancesprovence?

» Vacances Provence Review

Mijn ervaring plaatsen