Vakantieinsardinie.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Vakantieinsardinie.nl en lees of deze website veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Vakantieinsardinie.nl

Sardinië is een mooi Italiaans eiland in de Middellandse Zee. Het heeft een divers landschap en met de lange kustlijn van het eiland is het een perfecte bestemming voor een vakantie aan zee, maar ook het binnenland is de moeite waard om te ontdekken.

Vervoer naar Sardinië
Er zijn verschillende manieren om naar Sardinië te reizen. Met het vliegtuig , de auto, veerboot of zelfs met de autotrein. Als je met het vliegtuig gaat, is het heel makkelijk om op het vliegveld een auto te huren.

Accommodatie
Voor een verblijf op Sardinië is een agriturismo een aanrader. Deze accommodatievorm is van oorsprong een boerderij die omgebouwd is tot accommodatie. Inmiddels zijn er vele soorten op het eiland en voor ieder wat wils.

Goed verzekerd?
Om je verblijf zo prettig mogelijk te maken, is het verstandig om je goed te verzekeren. Een reis- en annuleringsverzekering is daarbij onontbeerlijk. Dit kan bij Europeesche verzekeringen. Hier tref je zowel een kort-als langlopende reisverzekering aan voor korte, lange of meerdere vakanties. Handig is de Europeesche hulplijn die je dag en nacht kunt bereiken. Fijn als je in het buitenland zit en meteen hulp nodig hebt. Zo ga je met een prettig gevoel op vakantie!

Ervaring van fam. Groen, toegevoegd op 15 juli 2015

Wij gaan al vele jaren op vakantie naar Sardinie, de mensen zijn zeer gastvrij. Wij huren altijd een vakantiehuisje vlakbij de kust. Veel mooie baaitjes en het helder is kraakblauw. Een zeilbootje huren is niet duur met of zonder gids mogelijk. Ook veel strandjes waar de hele dag niemand anders komt dan jezelf.

» Vakantieinsardinie.nl review

Mijn ervaring plaatsen