Vakantienodig ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Vakantienodig.nl en lees of deze website veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Vakantienodig

Vakantienodig.nl is een Nederlandse website waarop georganiseerde reizen worden aangeboden, zoals vakanties, hotelarrangementen, stedentrips en dagjes uit. Tevens is het mogelijk om vliegtickets te boeken en een auto te huren. Vakantienodig.nl is opgericht in 2015 en is onderdeel van Vakantienodig B.V. Het hoofdkantoor is gevestigd in Capelle aan den IJssel en kan op afspraak worden bezocht. Telefonisch zijn ze bereikbaar via 010-7410022. Vakantienodig.nl is aangesloten bij de ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen en de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden).

Op de homepagina vind je een overzicht van alle lopende aanbiedingen in verschillende categorieën. Nadat je hebt geklikt op een aanbieding vind je meer informatie over deze activiteit en kun je deze gelijk boeken. Indien je liever zelf je reis samenstelt, kun je dit doen via het tabblad Zoek&Boek. Je kunt betalen via IDEAL of overboeking. Voor het huren van een auto zul je, na het maken van je keuze, worden doorgelinkt naar de website van partner Sunny Cars.

Ervaring van Martha, toegevoegd op 15 augustus 2015

Tochtje naar Disneyland geboekt, goede prijs en busreis verliep vlotter dan ik had gedacht.

Ervaring van Marc, toegevoegd op 15 juli 2015

Kwam een goedkope vakantie tegen en had even gebeld voor de zekerheid, gaat toch om grote reissom, vriendelijk te woord gestaan en daarna telefonisch de boeking afgehandeld, we vertrekken over 18 dagen.

» Vakantienodig review

Mijn ervaring plaatsen