Vakantiestunt.nl ervaringen en beoordelingen

Vakantiestunt.nl is er voor iedere reiziger die gewoon niet teveel wil betalen voor een vakantie. Boek een luxe all inclusive vakantie of een rondreis voor relatief weinig geld. Zelfs avontuurlijke reizen zijn uitdagend genoeg om je telkens weer te verassen. Ervaringen en beoordelingen lees je direct online op onze website over de vakantiestunt.

Mijn ervaring plaatsen

Over Vakantiestunt.nl

Als je op zoek bent naar een vakantie tegen een vriendelijke prijs, dan ga je naar de website van vakantiestunt. Hier hebben een zeer groot aanbod aan vakantiebestemming van over de hele wereld. In de subcategorieën is makkelijk te selecteren wat er allemaal per land aan aanbod is.

Mocht je een leuk hotel gevonden hebben. Dan laat de site een mooie weergave zien dan de accommodatie. Onder meer met verschillende foto’s en de nodige beschrijving van wat er allemaal in en om de accommodatie mogelijk is. Ook is in één oogopslag te zien wat de prijzen per maand zijn voor een bestemming.

Online bestellen is makkelijk. Je wordt doorverwezen naar een datumplanner, waardoor je snel kan zien wat de kosten zijn. Als je daarna doorklikt kun je aangeven wat het reisgezelschap is en kun je een boeking afronden. Allemaal zeer concreet en overzichtelijk. De slogan van Vakantiestunt is niet voor niks; geen punt bij vakantiestunt!

VakantieStunt.nl - uitstekende service!

Ervaring van Kirsten Roos, toegevoegd op 30 januari 2020

Een enthousiaste Spanje reisspecialist van VakantieStunt met passie voor reizen naar Spanje heeft ons geholpen met het samenstellen van onze Fly Drive naar Spanje. Klant vriendelijk en behulpzaam, goede en snelle afhandeling, persoonlijke aandacht en uitstekende service!

Fly Drive Portugal met vakantiestunt.nl

Ervaring van Hans Tevreden, toegevoegd op 26 januari 2020

Fantastische Fly Drive Portugal, mooi land, heel veel gezien en gedaan. Wij hebben een goed verzorgde individuele rondreis via VakantieStunt gemaakt met een prima prijs/kwaliteitsverhouding.

VakantieStunt rondreis door Italië

Ervaring van Joost van den Berg, toegevoegd op 26 januari 2020

We hebben een geweldige reis door Italië samen kunnen stellen met de reisspecialist van VakantieStunt. Alles was geweldig en boven verwachting verzorgd. De reisspecialist van Italië stond altijd direct klaar wanneer er vragen waren. Een super mooie vakantie gehad!

Ervaring van Arno P, toegevoegd op 13 september 2014

Wilde weten of het veilig was om naar Egypte op vakantie te gaan dus gebeld, in totaal wel een half uur aan de lijn gehangen en direct telefonisch een boeking gedaan. Top bedrijf met dito service.

Ervaring van Marly, toegevoegd op 14 december 2013

Al vaker bij vakantiestunt geboekt, ze zijn vaak de goedkoopste, fijn gevoel dat ze bij anvr zijn aangesloten.

» Vakantiestunt Review

Mijn ervaring plaatsen