Vakantieveilingen ervaringen en beoordelingen

Iedere dag worden er weer nieuwe vakantieveilingen georganiseerd en maak je kans op de ultieme vakantie naar het buitenland of in Nederland. Volgens de ervaringen van andere biedt je niet alleen mee voor een leuke vakantie, maar ook voor een dagje uit. Lees online de beoordelingen van de gasten die je al voor gingen.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Vakantieveilingen

Vakantieveilingen.nl is oorspronkelijk begonnen als onderdeel van de site inpakkenenWegwezen.nl. Toen eenmaal bleek, dat het veilen van vakanties erg enthousiast door de klanten opgenomen werd, is dit project snel uitgebreid met een eigen website.

Sinds 2007 hebben al 3 miljoen mensen een leuke dag, weekend, week of langer met vakantieveilingen.nl beleeft. Meer dan 200.000 mensen bezoeken de website per dag, en worden er per maand meer dan 150.000 veilingen afgerond.

Als je boven de 18 jaar bent, kun je je gratis op de website registreren. Vervolgens kun je meebieden in de hoofdcategorieën "Avondje uit", "Beauty", "Bungalowparken", "Dagje weg", "Hotels", "Producten", "Restaurants", "Vakanties" of "Last minute". Vanzelfsprekend heeft elke hoofdcategorie weer een groot aantal subcategorieën. Concerten, festivals, musicals, een bezoekje in een sauna, wellness overnachtingen, Center Parcs, dagtochten, dierentuinen, pretparken, verschillende hotelaanbiedingen in diverse landen, restaurantbezoeken, en een groot aantal aan vakanties worden hier in ontelbare veilingen aangeboden. De hoogste bieder wint de betreffende veiling. De voorwaarden van elke veiling wordt duidelijk weergegeven, evenals de eventueel bijkomende kosten en bijzonderheden en de beschikbaarheid van het aanbod.

» Vakantieveilingen Review

Mijn ervaring plaatsen

Vakantieveilingen ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews