Vakantieveilingen ervaringen en beoordelingen

Iedere dag worden er weer nieuwe vakantieveilingen georganiseerd en maak je kans op de ultieme vakantie naar het buitenland of in Nederland. Volgens de ervaringen van andere biedt je niet alleen mee voor een leuke vakantie, maar ook voor een dagje uit. Lees online de beoordelingen van de gasten die je al voor gingen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Vakantieveilingen

Vakantieveilingen.nl is oorspronkelijk begonnen als onderdeel van de site inpakkenenWegwezen.nl. Toen eenmaal bleek, dat het veilen van vakanties erg enthousiast door de klanten opgenomen werd, is dit project snel uitgebreid met een eigen website.

Sinds 2007 hebben al 3 miljoen mensen een leuke dag, weekend, week of langer met vakantieveilingen.nl beleeft. Meer dan 200.000 mensen bezoeken de website per dag, en worden er per maand meer dan 150.000 veilingen afgerond.

Als je boven de 18 jaar bent, kun je je gratis op de website registreren. Vervolgens kun je meebieden in de hoofdcategorieën "Avondje uit", "Beauty", "Bungalowparken", "Dagje weg", "Hotels", "Producten", "Restaurants", "Vakanties" of "Last minute". Vanzelfsprekend heeft elke hoofdcategorie weer een groot aantal subcategorieën. Concerten, festivals, musicals, een bezoekje in een sauna, wellness overnachtingen, Center Parcs, dagtochten, dierentuinen, pretparken, verschillende hotelaanbiedingen in diverse landen, restaurantbezoeken, en een groot aantal aan vakanties worden hier in ontelbare veilingen aangeboden. De hoogste bieder wint de betreffende veiling. De voorwaarden van elke veiling wordt duidelijk weergegeven, evenals de eventueel bijkomende kosten en bijzonderheden en de beschikbaarheid van het aanbod.

Verkeerd geboekt

Ervaring van Ramon, toegevoegd op 19 januari 2016

Ik had de laptop op tafel staan en was ingelogd en keek naar een wintersport vakantie voor 8 dagen voor 379 euro was op zich niet duur ff naar het toilet geweest en in tussentijd was mijn dochter ff zo liefðŸË?± Geweest om er ff 380 van te maken dus reis gewonnen was ik zeker niet blij mee want het viel buiten de vakantie in overleg met VakantieVeilingen super opgelost dik tevreden zo mvg ramon

Hoge administratiekosten

Ervaring van Mevr. van Zandvoort, toegevoegd op 17 oktober 2014

Jammer van de 5 euro administratiekosten van Vakantieveilingen. Sommige koopjes van onder de 5 euro worden zo toch nog duur. Is het geen optie om de administratiekosten te verlagen naar 2,50 euro als de biedprijs onder de 10 euro blijft?

Goed aanbod

Ervaring van Samma, toegevoegd op 24 december 2013

altijd als ik een uitje wil doen met het gezin kijk ik bij vakantieveilingen, ticketveiling, regelmatig goede deals te vinden. waaronder dierentuinen Ook een keer een vakantiepark Veluwe gewonnen voor 3 nachten voor maar 40 euro.

Te druk

Ervaring van Alex, toegevoegd op 9 november 2013

ik wil kaarten voor het nederlands elftal kopen maar de prijs wordt op het laatste moment verhoogd met 10 euro ofzo, mensen denk na voordat je gaat bieden

» Vakantieveilingen Review

Mijn ervaring plaatsen