Vakantiexperts ervaringen en beoordelingen

Vakantiexperts doet er alles aan om een leuke betaalbare vakantie te regelen. Hierbij zijn duizenden accommodaties over de hele wereld aangesloten. Hierbij zijn er iedere week acties en last minutes met hoge kortingen. Ervaringen en beoordelingen van toeristen die al eerder gegaan zijn kan je hier online lezen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Vakantiexperts.nl

VakantieXperts is een onafhankelijke reisbureauketen met verschillende vestigingen in heel Nederland.

Ze verkopen reisproducten van vrijwel alle Nederlandse reisorganisaties.

Op de homepagina kun je kiezen uit zonvakanties, autovakanties, wintersport, stedentrips, last minutes en Rondreis&Op maat.

Wanneer je klikt op zonvakanties kun je aangeven naar welk land je wilt, welk vervoer je kiest en op welke datum je wilt vertrekken. Dan klik je op zoeken en krijg je verschillende mogelijkheden.
Je ziet een afbeelding van de vakantie, informatie en een vanaf prijs. Daar kun je verder klikken op info en prijs.

Je kunt je zoekopdracht verfijnen door bijvoorbeeld te kiezen uit : leuk voor kids, verzorging, luxe, type accommodatie, afstand tot het strand, aantal sterren, enz.

Het is ook mogelijk dat je contact opneemt met VakantieXperts en dat zij een vakantie helemaal naar jouw wensen voor je samenstellen.

Je kunt contact opnemen via de website, of door te chatten of te bellen.

Goed advies

Ervaring van Theadorus, toegevoegd op 12 juli 2014

Altijd als je langsgaat staat de koffie klaar en de medewerkers zijn zo vriendelijk. Ook als het druk is wordt je vriendelijk te woord gestaan.

Boeken al jaren via VX.nl

Ervaring van mevr. Theuntjes, toegevoegd op 11 april 2014

Vroeger gingen we altijd naar de winkels van vakantiexperts maar op VX.nl kan je ook boeken

Goede aanbiedingen vakanties

Ervaring van S en A, toegevoegd op 11 februari 2014

Op de Helftheuvel in Den Bosch boeken wij altijd onze vakanties. We kijken wanneer we vrij kunnen krijgen en boeken dan bij Vakantiexperts. Het fijne is dat je direct alle informatie meekrijgt. Soms doen we de prijzen vergelijken via internet maar vakantieexperts behoort altijd tot de goedkopere partijen.

» Vakantiexperts.nl Review

Mijn ervaring plaatsen