Vamonos ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Vamonos reizen en lees of dit reisbureau betrouwbaar en veilig is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Vamonos

Vámonos, vrij vertaald uit het Spaans: ‘laten we gaan’, is een organisatie dat individuele en gepersonaliseerde reizen over bijna de hele wereld verzorgt. Of je droomreis nou naar Zuid-Amerika gaat of dat je liever de prachtige steppe van Afrika bezoekt, het aanbod van www.vamonos.nl is eindeloos.
Een wereldreis, een selfdrive-vakantie of toch liever een budget reis? Alles behoort tot de mogelijkheden van www.vamonos.nl. Wanneer de reis van uw dromen niet op de website genoemd wordt, kun je contact opnemen met het team van vámonos, die gaan daarna hard aan de slag om jouw gewenste reis werkelijkheid te maken.
De krach van vámonos ligt in de persoonlijke benadering en de persoonlijke ervaringen van de teamleden. Www. vamonos.nl is geënt op het personaliseren van verre reizen. Alle reisbestemmingen die online aangeboden worden zijn door de teamleden zelf bezocht en daardoor is passend reisadvies ook écht passend reisadvies. Met de ervaring van de teamleden onderscheid www.vamonos.nl zich van andere reisagentschappen.

goede service VamonosTravels

Ervaring van Monique, toegevoegd op 22 juli 2015

We hebben een reis bij Vamonos geboekt en alles was prima in orde. Afspraken, accomodaties, vluchten enz. Door omstandigheden hebben we tijdens de reis de reis moeten aanpassen en dat hebben ze goed en snel voor elkaar gekregen. Complimenten.

Ervaring van Elize, toegevoegd op 11 juli 2015

Ik wil een rondreis maken met ons gezin maar vindt nergens meer informatie over Vamonos reizen. Wie kan mij vertellen of dit reisbureau betrouwbaar is???

» Vamonos Review

Mijn ervaring plaatsen