Van Haren ervaringen en beoordelingen

Goedkope schoenen kan je in verschillende webwinkels vinden, maar er is er geen één als Van Haren. De webshop staat bekend om de betaalbare schoenen voor jong en oud. De ervaringen en beoordelingen lopen dan ook uit één in verschillende leeftijdscategorieën. Shop dan ook zelf bij van Haren en ervaar het zelf.

Mijn ervaring plaatsen

Over vanharen.nl

De winkels van van Haren zijn al zo'n 80 jaar in Nederland te vinden. Aangezien er veel winkels zijn is er altijd wel één in de buurt te vinden.

Bij Van Haren kun je terecht voor schoenen voor de hele familie en er is sprake van een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Op de homepagina van de website zie je een onderverdeling in dames, heren, kinderen, sport, actie, merken en trends.
Wanneer je dan verder zoekt onder dames kun je kiezen uit schoenen, accessoires, schoenverzorging, nieuw en sale.
Als je kijkt bij schoenen kun je keuzes maken uit ballerina's, instappers, pumps, veterschoenen, enz.
Daar kun je dan het soort schoen dat je zoekt aanklikken en dan krijg je afbeeldingen van de verschillende schoenen te zien, meerdere informatie en je kunt overgaan tot bestellen.

Je kunt de artikelen gratis laten bezorgen en ook weer gratis retourneren. Het is ook mogelijk om te retourneren in één van de filialen.

Bereikbaarheid klantenservice

Ervaring van Pauline, toegevoegd op 16 februari 2022

Vanmiddag ruim 30 minuten in de wacht gestaan voordat ik iemand te spreken kreeg. Degeen die aan de lijn kwam, was heel vriendelijk en heeft me goed geholpen. Daarover dus geen klacht. Wel over de bereikbaarheid.

Topper

Ervaring van Ardy van de Steeg, toegevoegd op 25 september 2021

Vanmiddag was ik bij van Haren in het overdekte winkelcentrum in Emmen, alles was 20% korting, dus ging ik eens even lekker "shoppen" en werd daarbij geholpen door een hele fijne, gezellige, oprecht geinteresseerde verkoop-medewerkster genaamd Linda. Nogmaals bedankt Linda voor je hulp en btw: ik ben heel blij met m'n tas :) en ga zo door!

pantoffels

Ervaring van J.v.d.Heide, toegevoegd op 20 maart 2021

Wat jammer dat jullie onder de pantoffels van die harde zolen hebben. Aangezien ik online moest bestellen en aan nieuwe pantoffels toe was heb ik ze maar geaccepteerd maar op de pvc vloer is het hinderlijk voor mijn buren. Ik durf ze nu nauwelijks aan te doen. Bovendien moest er eerst een laag van de zool afslijten en gaf dat lelijke strepen op de pvc. Waarom geen zachte zolen? En dat voor pantoffels?? Het bovenwerk is prima maar de zolen afschuwelijk.

Uitstekende service bij Van Haren -Rotterdam Alexandrium

Ervaring van Monique, toegevoegd op 29 november 2019

Prima service bij dit filiaal op het Alexandrium !

te lang wachten op hulp

Ervaring van Willemijn, toegevoegd op 3 november 2019

Bij Van Haren ben ik de laatste jaren al meermaals goed geslaagd voor betaalbare, fijne schoenen of tassen. Wilde echter gisteren advies en informatie over laarzen. Moest meer dan 20 minuten wachten en toen bleek dat ze me was vergeten! Maar één winkelbediende in de zaak, één bij kassa!!! Eemplein Amersfoort. Heb nu via internet bij Bristol besteld, ziet er goed uit!

Wat een goede service

Ervaring van Charles, toegevoegd op 15 juni 2019

Op 20 april 2019 kocht ik bij Van Haren in Oosterhout aan de Arendshof een paar olijfgroene sneakers van het merk Skechers voor €49,90. Op zich een laag bedrag voor een paar schoenen die er zo goed uitzien en zo lekker lopen. Helaas ontstond tijdens het gebruik in de hiel van de linkerschoen een gat in het binnenwerk. Dat is wel snel vind ik. Op 14 juni 2019 ging ik terug naar de winkel. De medewerkster nam meteen, zonder enige discussie en onder garantie, mijn schoenen in en ik kreeg een paar nieuwe. Zij zei daarbij dat mocht ook het nieuwe paar mankementen gaan vertonen, ik gewoon weer terug mocht komen en dan zou zij weer omruilen. Gelukkig had zij mijn maat nog. Ik ben positief verrast door deze service van Van Haren. Ik loop nu nog lekkerder op mijn Skechers.

Mooie laarzen

Ervaring van Fabiola e., toegevoegd op 25 juni 2014

Een paar laarzen gekocht voor 40 euro en krijg van iedereen complimenten, mooi hoeft niet duur te zijn!

Veels te klein

Ervaring van Robbie, toegevoegd op 9 mei 2014

Een paar laarsjes besteld in maat 38. Deze maat heb ik altijd, nou de maat klopt voor geen meter, ik krijg de schoenen niet eens aan. Ze zijn denk ik wel 3 maten te klein, hoe kan dit vanHaren?

Goedkope schoenen

Ervaring van Jacqeline, toegevoegd op 1 oktober 2013

bij van haren vindt je altijd goede schoenen en toch goedkoop. als de schoenen niet passen breng je ze terug naar de winkel en krijg je direct je geld terug.

» Van Haren Review

Mijn ervaring plaatsen