Van Nood Reizen ervaringen en beoordelingen

Van Nood is de busreizen specialist van Nederland. Maak een busreis naar bekende steden als Antwerpen, Berlijn of Lourdes. Je kan het zo gek niet bedenken of Vannood.nl organiseert het. Je kan samen met vannood op reis met een luxe touringcar, waardoor de hele reis ontspannen verloopt. Heb je zelf al een busreis gemaakt? Deel dan jouw ervaringen en beoordelingen direct online met de rest.

Mijn ervaring plaatsen

Over Van Nood Reizen

Van Nood reizen is één van de bekendste aanbieders op het gebied van stedenreizen. Van een dagtour in eigen land tot meerdaagse rond- en excursiereizen naar diverse Europese landen en hoofdsteden alle mogelijkheden op de website vermeld. De site is duidelijk gestructeerd en overzichtelijk ingedeeld.

Je hoeft je geen zorgen te maken of je een veilige reservering kan maken, want Van Nood Reizen geeft duidelijk aan dat ze bij het SGR, de ANVR, het Calamiteitenfonds en Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf zijn aangesloten.

Je kan een leuke stedenreis direct boeken en betalen, maar het is ook mogelijk om prijzen op te vragen voor grotere groepen die zelf een idee hebben voor een uitje. Als je nog niet weet waar je heen wilt is er de mogelijkheid om een reisbrochure aan te vragen en uiteraard kun je je abonneren op de nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent van leuke acties en last-minute reizen.

Top stedentrip

Ervaring van Jordi, toegevoegd op 24 februari 2016

Flink genoten van een compleet verzorgende reis.

Ervaring van Marwa, toegevoegd op 11 oktober 2015

Top verzorgde busreis naar Parijs. Heel leuk gezelschap, goede buschaffeur en hele mooie stadstour. Dit is zeker de moeite waard!

Ervaring van F, toegevoegd op 9 maart 2015

Al meerdere malen weggeweest met van nood, goed reisbureau, ze helpen je goed en zijn niet duur.

Ervaring van M en D, toegevoegd op 19 november 2014

Wij kijken altijd eerst bij jullie als we op zoek zijn naar een goedkope stedentrip.

» Van Nood Reizen Review

Mijn ervaring plaatsen