Vandale.nl ervaringen en beoordelingen

De website over de Nederlandse taal is natuurlijk Vandale.nl. Je vindt hier de bekende woordenboeken, maar natuurlijk ook boeken over de Nederlandse taal. Een bekend en nog altijd populair boek is natuurlijk de serie taalvoutjes. Ervaringen en beoordelingen over de webshop van vandale.nl lees je hier online.

Mijn ervaring plaatsen

Over vandale.nl

Van Dale Uitgevers (vroeger "Van Dale Lexicografie") is naast de maker van de bekende "Dikke van Dale" ook producent van andere woordenboeken (zoals "Mijn eerste van Dale", voor kleine kinderen) en boeken over taal (bijvoorbeeld taalgidsen en gebundelde verhalen over taal). Op vandale.nl kun je deze en andere titels in de webshop bestellen, maar er is ook allerlei andere informatie over woorden en taal te vinden, alsook een aanbod aan verschillende taalgerelateerde services.

Onder de services van van Dale valt onder andere een vertaalbureau, met daarbij de mogelijkheid tot aanvraag van vertalingen met specifieke doeleinden, zoals juridische of medische vertalingen. Op de website kun je hiervoor een offerte aanvragen. Een andere service is de serie aan taaltrainingen die aangeboden wordt, waaronder cursussen "Correct Nederlands" en schrijftrainingen.

Naast hun producten vind je op vandale.nl columns en nieuwtjes over taal en woorden en kun je je stem uitbrengen in verschillende polls op dit gebied, zoals "Het Woord van de Maand".

Ervaring van V, toegevoegd op 4 augustus 2013

Ik heb een woordenboek gekregen maar ik wil hem niet, kan ik hem ook ergens ruilen zonder bonnetje, was cadeau

» vandale.nl Review

Mijn ervaring plaatsen