Vandalen.nl ervaringen en beoordelingen

Van dalen is al jaren een gerenommeerd merk als het aankomt op nieuwe schoenen. Dankzij de snelle levering heb je jouw nieuwe schoenen al snel in huis en kan je jouw ervaringen direct met ons delen. Ben je nog niet overtuigt? Lees dan eens onze beoordelingen van online shoppers die al eerder een bestelling hebben geplaatst.

Mijn ervaring plaatsen

Over vandalen.nl

Op zoek naar een nieuw paar kwaliteitschoenen voor een betaalbare prijs? Dan bent u bij Van Dalen aan het juiste adres. Tegenwoordig bent u ook welkom in de vernieuwde webwinkel waar u alle keuze heeft aan het gehele assortiment van Van Dalen. Op vandalen.nl kunt u heel eenvoudig het perfecte paar schoenen kiezen. Het assortiment is overzichtelijk gecategoriseerd en met de verscheidenheid aan zoekspecificaties vindt u zo uw perfecte paar.

Van Dalen beschikt ook over een ruim assortiment aan tassen en accessoires die u ook kunt vinden in de webwinkel. Als online klant geniet u van de beste service. U bent altijd verzekerd van een snelle levertijd en wanneer u een bestelling boven de 50 euro plaatst wordt deze geheel gratis geleverd. U behoud zich altijd het recht op retourneren wanneer de schoenen toch niet in de smaak vallen, u heeft maar liefst veertien dagen bedenktijd.

Dus of u op zoek bent naar nieuwe sneakers, pumps, laarzen of een tas. Bij vandalen.nl heeft u ruime keuze en bent u verzekerd van service op maat.

Ervaring van F, toegevoegd op 28 november 2014

Koop hier altijd schoenen als ik in de stad ben. aardige mensen die advies op maat geven

Ervaring van Dirkie, toegevoegd op 26 september 2014

Mooi paar schoenen gekocht bij jullie, ze zitten heerlijk en supermooi

Ervaring van ASD, toegevoegd op 24 september 2014

Vandaag weer 2 paar binnen, mijn favoriete schoenenwinkel

» vandalen.nl Review

Mijn ervaring plaatsen